![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ode mnie jako moderatorki: zmniejsz 1 obrazek albo daj w linku.
I czekamy na zdjęcia z gry, bo te się pokazuje w tym dziale - szkice powinny być jako dodatek, a nie główna treść posta. Ode mnie jako oceniającej: PRÓBUJĘ zrozumieć coś nie coś z tych rysunków, ale marnie mi wychodzi ![]() Np. zastanawia mnie "Rzut na budynek - poziom 1." - "normalnymi" schodami się schodzi z piętra, a kręconymi wchodzi wyżej... Mnie taka koncepcja nie przekonuje - za bardzo udziwnione ![]() Oh my, te mieszkania są WIELGACHNE! A przynajmniej takie odnoszę wrażenie. W takim teoretycznie bez problemu zmieściłabym 6 albo 8-osobową simową rodzinkę ![]() Mam nadzieję, że pokażesz zdjęcia przykładowego zagospodarowania mieszkań (tak, jakby ktoś już tam mieszkał - czyli wyposażenie, wykończone prace budowlane, zamontowane instalacje - kaloryfery w mieszkaniach itd.) Póki co bardzo przekonana nie jestem, bo nie wiem jak będzie wyglądała "umeblowana" wersja. No i w jaki sposób mnie przekonasz do tego duetu "normalne" + kręcone schody ![]() Twój projekt w niczym nie przypomina mi tych moich... Ja tam lubię skromnie, zgrabnie, ale solidnie i przytulnie ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|