![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam problem z rzeźbieniem. Otóz mój sim jak rzeźbi lodowego sima, to po skonczeniu zostaje tylko lodowa podstawa, nie ma figury. Nie wiem czy to jakiś ogólny błąd ostatniej aktualizacji, czy coś innego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Reputacja: 16
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
Michał stworzył z różnych surowców:
Gator Orzeszek Viva El Mano(chyba) Żyrafa Feliks Zły Króliczek Prync(coś tam ![]() Masz Dużą Głowę(To było pierwsze moje arcydzieło i na nim najwięcej zarabiałem) Dalej nie pamiętam, bo mój Sim zmarł<jeszcze płacze> . To mój 50 post! PS Idę zjeśc spaghetti(nie w simsach!) Ostatnio edytowane przez PoZmrokowiec : 21.08.2010 - 14:04 Powód: Nie Felik tylko Feliks |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Simka Elizabeth wyrzeźbiła:
Viva El Mano Stołek Barowy Starego Sama Taki Kotek Panda Anna, Masz Dużą Głowę Etażerka Króla Franciszka Firmy Antyki XIV (x2) Pingwinopol Wyjęta z Wody Krzesło do Salonu Paprotnika Żyrafa Feliks Głębokie Myśli Stefan wynalazł: Pijąca Lama Stukające Kulki Miernik Ładunku Statycznego Higienator Podłogowy ok. 3 zabawki Kopacz Mam ten sam problem. Simka rzeźbiła swojego męża z lodu i została tylko podstawka, chociaż wyświetlił się komunikat, że rzeźba jest wykończona. O co w tym chodzi? |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]()
Musi być jakiś błąd. Bo jak mój Sim tworzył w lodzie, to potem tylko się roztapiały rzeźby, ale zawsze powstawały w całości.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|