![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam,
Potrzebuje hacku,modu lub cokolwiek, aby sim mógł przechodzić przez sofę, komody itp. nie chodzi mi o hack na omijanie bez problemu, ale na przenikanie sima (Nie ducha!). Dziękuje z góry |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
sposób pierwszy: możesz użyć simpe na każdym simie i oznaczyć go w dziale "duch" jako mogącego przenikać obiekty/ściany/innych. Sama często tak robię
![]() sposób drugi: http://www.modthesims.info/download.php?t=320185 - OMSP pozwalający Simom obejść bądź przejść przez umieszczony nań obiekt. Uwaga - działa tylko na obiekty zajmujące jedno pole. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
@up właśnie ten drugi sposób już dawno miałam i mnie denerwował
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
A masz insimenatora? Jest tam coś takiego jak edytor zaświatów, i można ustawić że dany sim może przenikać obiekty itp (nie poruszając się jak duch, ale to też da się ustawić). Zresztą, podobno w SimPe są opcje z Insimenatora (nie mam Simpe bo zbyt skomplikowany :p), ale Insimenator jest w grze, a nie poza grą, jak SimPe, i jest mniej skomplikowany. Jak wywołać edytor zaświatów, chyba tłumaczyć nie muszę (a jednak powiem. Klikasz na podłogę albo ziemię, klikasz Edytory... więcej... edytor zaświatów -> opcje ducha... i se wybierasz).
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|