|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 12
|
Dobra, mam OKROPNY problem :< Na gwiazdkę dostałem nowy komputer i jakoś ostatnio stwierdziłem że najwyższa pora zainstalować Simsy i wrócić do gry. No i co sie stało? Nie ma wygładzenia krawędzi ;/ No coś okropnego. Gra wygląda jak Minecraft :< Więc szukam tutaj pomocy. Jakby co to karta graficzna to intel hd graphics 4000 a tutaj fotka jak to sie prezentuje...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 23
|
Kenny, nic z tym nie zrobisz, możesz włączyć antyaliasing na windowsie i tyle.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Nie wiem jak to jest na tej karcie ale u mnie zanim nie włączyłem w opcjach karty graficznej FXAA wyglądało to tak samo. Z tym, że ja mam nvidie, nie wiem co tam w opcjach ma intel.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Jeśli usunę jakiś ciuszek albo fryzurę z Warsztatu, to z folderu plik package też mi się usunie? (pomogłoby mi to w selekcji)
|
|
|
|
#5 |
|
|
Tak, usunie się, ale tylko plik z rekolorem. Mesh pozostanie.
|
|
|
#6 |
|
|
Cześć. mam problem. Gra the sims2 rezydencje i ogrody nie chce sie włączyć , niby sie ładuje ale nie włącza.Tydzień temu normalnie działała od tamtego czasu nie instalowałam dodatków z neta itp.
jak to naprawić?? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Usuń pliki cache...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
Usunęłaś te pliki? Plików cache się nie wgrywa, pojawiają się same po każdym włączeniu gry (moje dokumenty->ea games->the sims 2) i mogą później przeszkadzać w jej ponownym uruchomieniu. Jeśli nic nie wgrywałaś pewnie w tym leży problem. Albo może masz za mało miejsca na dysku C.
|
|
|
|
#9 |
|
|
Hej, wpadłam na to forum przypadkowo, nie mam pojęcia gdzie już zadać to pytanie... mam problem ze zmianą CAS'a przy tła Tworzeniu simów.
Miałam jakiś czas temu dodatek z internetu jakiś nieoficjalny pack i zmieniło mi się tło.. niby nic strasznego, ale przy robieniu simów, są one strasznie blade! Wiem, że w internecie pisze, że trzeba zrobić screen potem coś podmieniać, ale np. na modthesims są już gotowe, tylko nie wiem jak to podmienić, ktoś pomoże?
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Cytat:
![]() Wywal z Downloads CAS!.package. Jeśli masz problem ze znalezieniem, wciśnij crtl+f i wpisz "CAS!.package". @down: spoko, nie czepiałam się złośliwie ; D Ostatnio edytowane przez Liv : 14.04.2014 - 20:41 |
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|