|
![]() |
#1 |
Reputacja: 16
|
![]()
Możesz skopiować folder EA Games, który jest w Moich Dokumentach. Tam są sejvy.
Jak przeinstalujesz grę będziesz musiał włączyć ją na "czysto", żeby utworzył się nowy EA Games i okolice. Potem wyłączysz grę wkleisz stare EA Games i powinno wszystko działać ze starymi zapisami. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam pewien problem - moja simka jest w ciąży już od jakichś... 14 simowych dni i nie może urodzić! Resetowałam ją boolpropem, ale nie dało to żadnego efektu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
mam już dość,że nikt mi nie pomaga! :'( Wszystko przez przywołanie tej Belli kodem, wyprowadzeniem jej do innego domu i "poszukaj domu dla siebie". I ona jest w skrzyni rodzin, nagle nikt jej nie zna a jej portret jest szary, jednak ona żyje jest w skrzyni rodzin!!!!! Dziwne, że nikt z Miłowa nie ma wspomnienia "Bella umarła" , ale gra ją uważa za martwą. Pomóżcie czy to może zaszkodzić otoczeniu, albo zepsuć simsy?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Witam
![]() Dopiero co założyłam tu konto, więc to mój pierwszy post na tym forum. Już wcześniej je kilkanaście razy przeglądałam i jest bardzo pomocne ![]() A więc do rzeczy. Gdy każę dowolnemu Simowi w dowolnym otoczeniu iść na parcelę publiczną, bądź jechać na nią, wyskakuje mi okienko błędu, (z opcjami cancel, reset i delete) jeżeli mam wpisany kod boolprop testingcheatsenabled true, a jeżeli nie mam go wpisanego, to po prostu dany Sim "resetuje" się ![]() Z góry bardzo dziękuję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|