![]() |
#61 |
Reputacja: 12
|
![]()
Wybacz, ale twoje fs jest żałosne, nie przez to jak piszesz ale przez to o czym jest.
Mam wrażenie ze podoba się jedynie użytkownikom którzy nie wiedza o czym czytają. No bo wybaczcie ale nie widzę nic śmiesznego w molestowaniu dzieci i tekstach typu "Zapodaj kotleta". Kurcze, nie jestem wierzącym katolikiem, właśnie przez to co dzieje się w kościołach na całym świecie, i o ile sądzę że na temat gwałtów trzeba rozmawiać żeby się nie powtarzały to nie w taki sposób jaki robisz to ty. Śmiejesz się z czegoś czego zapewne nigdy nie doświadczyłeś i myślisz ze jest ok. Skoro cie to aż tak bawi to może jest z tobą coś nie tak ? No wybacz ale nie przychodzi mi inny pomysł. Jak już ktoś napisał przeginasz i to ostro bo nie umiesz tego zrobić ze smakiem.
|
![]() |
#62 |
Reputacja: 10
|
![]()
Masz rację. Zamiast pisać powinienem walnąć sobie Pedobeara w avatarze jak multum ludzi na tym forum. Nie widzę większej różnicy. Kiedyś bodajże można tu było zdobyć tytuł Pedobeara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
|
![]()
No nie wiem, ja widzę różnicę w misiu z którego śmieje sie pół polski, a twoim fs opisującym co wpłynęło na człowieka że został pedofilem, i to jeszcze w tak godny pożałowania sposób.
Poza tym nie mozna bylo, tylko user sam sobie taka range wybrał.
And her mind aches And her heart breaks 'Cause she's silly Ostatnio edytowane przez αγάπη : 16.07.2011 - 22:05 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Reputacja: 26
|
![]()
O powód, dlaczego jeden z naszych użytkowników ma taką rangę, proponuję zapytać tego użytkownika :/
Przy okazji, z mojego (skromnego, ale zawsze) doświadczenia wynika, że dziwnie sporo o rzekomej pedofilii księży mówią ci, którzy osobiście żadnego księdza nie znają. I nie sądzę, żeby to było odpowiednie miejsce na takie rozmowy. Uprzedzając pytania - tak, znam dość dobrze kilku księży. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
Nie no ja nie mówię że każdy ksiądz jeździ mercedesem i gwałci dzieci, mówię tak ogólnie bo pedofilia w kościele się szerzy.
![]() |
#66 |
|
![]()
Żałosne, jak dla kogoś, kto nie rozumie przesyłu.
Ale to nie chodzi czy się komuś podoba czy nie, bo o gustach się nie dyskutuje ^^ Swoją drogą, Fs napisane pięknym językiem i tak zarąbiście archaicznym,że nie rozumiem niektórych słów xD.Temat jak temat, każde fs ma inny, ale wg mnie to nie jest najlepszy kontekst do opowiadania.Za dużo zdjęć (jak już pisałam ![]() Powiem ci coś. Z twoim językiem Gejowniczku mógłbyś znaleźć jakiś ciekawszy temat, swój nowy pomysł, coś w stylu fantasy.Tam twój język by idealnie pasował, a zdjęcia by dodawał ktoś inny. Poprostu musisz pomyśleć nad tym i wymyślić coś w takim stylu. Ale to tylko moje propozycje, to wszystko zależy od ciebie. Pozdro ;> Rosari. ![]()
![]() |
#67 |
|
![]()
Wstałam siedemnaście minut po ósmej. Wykrochmalone prześcieradło zatrzeszczało mi pod plecami, gdy wstawałam z łóżka lewą nogą. Będę mieć pecha hihi. Lekko strzykało mnie w krzyżu. Usłyszałam moją ulubioną piosenkę „Kalifornia Gerls” Katy Perry w komórce. To Dżejsika zadzwoniła, żebyśmy wyrwały się na zakupy. Ale z nas psiapsióły. Wzięłam prysznic, umyłam zęby, przebrałam się, nałożyłam makijaż, poprawiłam kosmyk włosów i zjadłam omlet. Na śniadanie. Pyszny omlet. Popiłam go odtłuszczonym kefirem. Potem z Dżejsiką poszłyśmy do sklepu. Kupiłyśmy kilo gwoździ i tampony. Potem.....
![]() HEJ! Co to za kał?! To jest fotostory?!! Pfffffffff... To jest prawdziwe fotostory: Odcinek 4 „Dogonić marzenia” Luty. Złota polska jesień. Tego ranka obudziłem się zdziwiony. Czułem się jakby ktoś narobił mi w kieszeń. To nie mógł być zwyczajny dzień. Przeważnie bowiem z łóżka zwlekały palące uderzenia rózgi ojca Ezechiela, który lubował się w biciu wychowanków po piętach. Pewnie to dlatego, że sam był pozbawiony pięt. Tym razem w sierocińcu panowała głucha cisza. Żadnych odgłosów musztry, żadnego dziecięcego szlochu. Po chwili drzwi cicho zaskrzypiały i do naszej sypialni wsunął się ostrożnie młody kapucyn Barabasz, by oznajmić, że ojciec Mateusz oczekuje w kancelarii mnie, Frycka i Józia, który cierpiał na bolesne wododupie. W pokoju opata Mateusza czekało na nas dwóch panów wyglądających dość, ekhm, osobliwie. - To gliny! – szepnął Frycek. – Pewnie chodzi o tę suchą bułkę cośmy ją ukradli ze zsypu. Olaboga krucho z nami będzie, oj krucho. Boże jeśli naprawdę istniejesz pomóż nam. Posadzono nas na trzech krzesłach. ![]() Mężczyźni najpewniej przybyli z dalekiego lądu – mówili nieznanym językiem po niemiecku. Całe szczęście, moja świętej pamięci mamusia, często modliła się przy mnie w języku Hitlera, Goebbelsa, Klose i Podolskiego. Rozumiałem każde słowo. Wiedziałem, że chodzi o adopcję. Chcieli wybrać tylko jednego z nas i wywieźć do wschodniego Berlina. Mlaskali, cmokali z niezadowoleniem. - Ten ma szerokie biodra, będzie dobrze dzieci rodzić – zaśmiał się facet w kaszmirowym sweterku. - Heh, akurat do tego nie będzie nam potrzebny. – mruknął porozumiewawczo drugi. - Spójrz jaki ten blondynek jest śliczniusi. - No tak, ale on ma wododupie. Ksiądz biegał od jednego krzesła do drugiego powtarzając: „Towar prima sort. Prawie nieruszany.” Mężczyźni podeszli bliżej, zaczęli nas podszczypywać i oglądać zęby. Ten w koszuli schylił się w kierunku Frycka, a wtedy chłopiec wypluł mu w twarz skrzep zaschniętej krwi i zza zaciśniętych zębów wycedził: „Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz ni dzieci nam germanił”. ![]() Przyznam, że bardzo mnie ta sytuacja ucieszyła – wiadomo, że Frycek tym samym pogrzebał szansę na adopcję. Na placu boju zostałem ja i Józio. Ale on miał wododupie. Wzburzony Niemiec nerwowo wycierał twarz , podczas gdy jego kompan wykłócał się z kapłanem o zniżkę dla stałych klientów. ![]() Co tu będę leciał w kulki – kaszmirowy sweterek był mną wprost zachwycony. ![]() Gdy uzgadniał ostateczną cenę z opatem Mateuszem szepnął mu wprost do kosmatego ucha: - Może ksiądz wpadać do nas w każdej chwili, księże dobrodzieju. ![]() Fryderyk nie dawał za wygraną. Niepostrzeżenie podszedł do Niemca w koszuli, wysmarkał się w ową koszulę i powiedział: - Du bist schwul. Dziwne. Akurat tego słowa nie znałem. Cały uradowany odwróciłem się tyłem do moich wybawicieli i, by przypieczętować klęskę Józia, potrząsnąłem pośladkami i odparłem płynną niemiecczyzną: - Schau mal, ich habe keine Wasserdupen. – co znaczy „popatrzcie, nie jestem w posiadaniu wododupia“. ![]() I na drugą nóżkę! ![]() Kiedy wychodziliśmy żegnał nas tubalny śmiech ojca Mateusza. - Buehehehe – gdyby nie sutanna, pomyślałbym, że to głos samego Belzebuba dobiegający z jądra piekielnej czeluści wśród pojękiwań potępionych. ![]() Zastanawiałem się tylko, który z panów będzie moim tatą. Adopcja to poważna decyzja – zapewne mój przyszły ojciec potrzebował porady i wsparcia. Dlaczego jednak nie przyszedł z żoną, tylko z kolegą? Rozmyślania przerwały mi zmysłowe pomruki dochodzące zza moich pleców. Odwróciłem się i jedynym co przyszło mi do głowy było: - Oh shit ... ![]() Ostatnio edytowane przez Gejowniczek : 19.07.2011 - 13:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
Chociaż ciebie przyjaźnią nie darze Gejowniczku, uśmiałam się z tego odcinka ;>
Tak właśnie czekałam tylko jak się pojawią geje w FS. Frycka uwielbiam, niech się dławią śliną szwaby. xD Btw, opowiadanie oceniam ;> Spoko ogółem, błędów nie wyliczam, zrobi to ktoś inny. Śmiech Belzebuba w sutannie.Urocze ;D Pozdrawiam. R. ![]() Edit:To pierwsze, umówmy się "FS," przypomniało mi z deka Modę na sukces. Twórcze, twórcze nie powiem ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Rosari : 18.07.2011 - 16:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Najlepsze słowo, jakie przychodzi mi do głowy po przeczytaniu 3 odcinków tego FS to "oryginalne". Dlatego może być niezrozumiane, potępiane przez 99% forumowiczów. I cóż się im/nam dziwić? Żyjemy w dobie milionów FS o tematyce fantasy, zbuntowanych nastolatek. Wciąż tylko wampirki, istoty nie z tego świata. Twoja "historia" jest zupełnie inna. Nie wydaje mi się, żeby powstało na tym forum kiedyś coś podobnego. Inność rodzi złość. Musisz się z tym pogodzić.
Głupio mi się przyznać, ale bawi mnie Twoje FS. Mimo, że uderza w wiele powszechnych przekonań jest dla mnie śmieszne. Wciąż tylko nie wiem, czy piszesz to, ponieważ sądzisz, że jest dobre, czy dlatego, że chcesz nam wszystkim coś pokazać, udowodnić lub po prostu sobie zażartować z całego działu FS. Jednakże mam nadzieję, że nie skończysz wstawiać nowych odcinków zniechęcony krytycznymi komentarzami. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
Nie, nie przeczytam tego odcinka. Po prostu stwierdzę kilka faktów.
To "coś", to bezwartościowe, obraźliwe gó*no! Jeśli czujesz się lepszy po napisaniu czegoś takiego, to albo pozostawiaj to na swoim komputerze, albo wciskaj ludziom na innych forach, gdzie Cię będą za to chwalić i składać ofiary. I co z tego, że jest 18+? Ja, niepełnoletnia wariatka, krzyczę: czemu taki shit ma nam zaśmiecać forum?! Ludzie, to nie jest miejsce warte nabijania licznika. Jeśli komuś to się naprawdę podoba, to niech sobie przeczyta do końca na innym forum. To mój ostatni post w tym temacie, pod obraźliwym psedo-FS. Ale z resztą - co Cię to obchodzi, czy Ty w ogóle te komentarze czytasz?... Ostatnio edytowane przez Cam : 18.07.2011 - 19:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|