|
|
#11 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
No nieźle. Em wcale mi nie jest żal. Najlepiej to betonowe buciki i do rzeki razem z całą tą czeredą (Dante + Chris)
.Jak mogłaś przerwać rozmowę Colina z Alią w takim momencie?! Kiedyś naprawdę Cię ukatrupię ! Mam nadzieję, że Alia naprawdę sobie wszystko dobrze przemyślała i zależy jej na Colinie . Inaczej będzie miała ze mną do czynienia. Ty zresztą też .Jeśli Max podał prawdziwy powód chęci usadzenia Dantego, to ma bardzo dobry powód. Tylko czy on nie może jakoś udowodnić tlenionemu tego morderstwa? Jeszcze bardziej nie trawię tej bladej gnidy, o ile to możliwe .No i jest Juri . Choć na tej focie wyszedł taki jakiś jakby trochę przepakowany i ciapciakowaty .Jak wrobisz w coś Colina, to nie wiem, co Ci zrobię ! Możesz zacząć się bać !Co to ma w ogóle znaczyć?! Niby Chris ostatecznie zakochał się w Mei i nawet Dante tak myślał a teraz się okazuje, że zwiał przed ślubem. Twierdzi, że to słodka istotka a zaraz potem jest dumny, że wybawił od niej Marco... Następny niezrównoważony psychicznie... Dziękuję za zdjęcie na końcu . Od zawsze mnie zastanawiało, czy to jeden sim, czy czymś się różnią . Chris ma chyba fajniejsze usta . Chris na początku wydawał mi się przystojniejszy, przynajmniej na zdjęciu, które dał Mei .PS. Już myślałam, że nie skończę tego komentarza, bo wlazłam na imdb w poszukiwaniu pewnych informacji o Jasonie i prawie o nim zapomniałam .PS 2. Ale się rozpisałam...
![]() Ostatnio edytowane przez Libby : 19.07.2011 - 09:29 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|