![]() |
#1631 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przypomnienie!
Nowości w Trybie kupowania: zabawki dla zwierząt miska na wodę koryto przeszkody do skoków konnych koła wagonu (jako dekoracja) duży dzbanek zużyte garnki szyld 'ranczo' Nowości w Trybie budowania: dąb z czerwonymi liśćmi ciemne brzozy z żółtymi liśćmi wysoka trawa luźne stosy siana Nowości w Trybie tworzenia Sima: ubrania jeździeckie kocie klapki Nowe cechy dla Simów: miłośnik kotów miłośnik psów uczulony na sieść Nowe funkcje: gracze mogą kontrolować zwierzęta zwierzęta mogą gonić, kopać i walczyć konie mogą być używane do jazdy po mieście Nowe parcele: psie parki kocie dżungle rancza dla koni sklep zoologiczny centrum konne Zwierzęce umiejętności: polowanie (psy i koty) szukanie przedmiotów do kolekcjonowania (psy) sprowadzanie Sima na randkę (psy) jazda (konie) skakanie (konie) Rasy zwierząt: Psy owczarek australijski bullterier jamnik doberman dalmatyńczyk pies górski pudel chow chow pitbull mops Koty maine coon brytyjczyk syjamski himalajski Konie srokaty Prace i profesje: przestępca (zwierzęta) pies policyjny Rodzaje zwierząt: pies kot koń jaszczurka (kolekcjonerska) wąż (kolekcjonerski) żółw (kolekcjonerski) ptaki Akcesoria zwierzęce: angielskie siodło (konie) zachodnie siodło (konie) obroża (psy, koty) pas (konie)
|
![]() |
#1632 |
|
![]()
Ale to raczej nie jest cała lista ras zwierzaków, nie?
Bo miało być ponad sto a tutaj psów i kotów (ras) jest 14 ;p Co do jakiejś specjalnej postaci typu wilkołak. Jak dla mnie to by mogło tego w ogóle nie być ale jak już muszą/chcą dać to niech to nie ,,zaraża" nagle pół miasta swoim dziwactwem. Bo naprawdę nie wyobrażam sobie, że mój Sim znajduje sobie piękną dziewczynę, zaprasza ją do siebie na noc a ona się staje wściekłym wilkołakiem. No i żeby były naprawdę drapieżne (nie zarażać każdego ale np. wszystkich którzy po 24 wychodzą na zewnątrz. Wtedy wiadomo, że by raczej nie wychodzili. A, no i żeby było trzeba zabrać zwierzaki do domu (konie w tym przypadku do stajni). A nie, co to za bestia skoro trzeba się z wilkiem albo z wampirem (np. the sims 2) zaprzyjaźnić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1633 | |
|
![]() Cytat:
![]() Ejak , psów i kotów będzie na pewno więcej.SROKATY to nie rasa konia, tylko jego UMASZCZENIE dostępne podobno w CAP, w języku koniarzy "srokaty" to łaciaty, jest więc karosrokaty (czarno-biały , bo kary to czarny) , kasztanowo-srokaty (rudo-biały), gniado-srokaty... Zachodnie siodło to zapewno siodło westernowe używane do jazdy w stylu western, jak sama nazwa wskazuje, które znamy z westernów telewizyjnych i kinowych. Siodło angielskie to zwykłe, klasyczne siodło. PAS - jak widać na zwiastunie, JEST ZAPINANY na klamrę na brzuchu konia.Widać, że z EA nie współpracowali żadni ludzie , którzy wiedzą, jak wygląda koński ekwipunek ![]() Ale ogólnie dużo pozytywów.Oczywiście to na pewno nie koniec tej listy.Wiadomo, że duzo trzeba tu jeszcze dodać... Ale, Ejak, bardzo Ci dziękuję, za takie (powiedzmy, niektóre ciut dziwne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1634 |
|
![]()
olanowiak: Nie to nie jest cała lista, ale rasy i inne szczegóły, które w obecnej chwili wiadomo. A co do magicznego stworzenie, to z wampirami jest tak głupio, że żeby wypić krew innego Sima, to trzeba się z nim zaprzyjaźnić, jakby wampir mówił: "Przepraszam pana/panią czy mógłbym wgryźć się w pana/panią szyję i napić się krwi, bo nie chcę być nieuprzejmy".
Przepraszam, ale to nie jest moja lista, żeby nie było, że się przy niej podpisuje. Zapomniałem dodać źródło ![]()
The boy that you loved, is the man that you fear. Ostatnio edytowane przez Ejak : 25.07.2011 - 18:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1635 | |
|
![]() Cytat:
Skąd masz te nowości ? To, co napisałeś odnośnie nowych przedmiotów (koryta, szyldy itp.) bardzo mile mnie zaskoczyło, chociaż...niektórych rzeczy już się domyślałam...A na szyld czekałam, jakoś tak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1636 |
|
![]()
Te nowości są ze strony simowie.info.
![]() |
#1637 |
|
![]()
Dziekuję.Poczytam sobie
![]() A jeśli chodzi o siodło zachodnie i angielskie, czyli westernowe i klasyczne, jeśli ktoś chce wiedzieć jak one wyglądają...to na tych już pokazanych zdjęciach z trybu tworzenia zwierzaka je widać ( http://farm7.static.flickr.com/6017/...919044a9_b.jpg ).Te na samym dole konie w siodłach.
http://www.youtube.com/watch?v=XE1Hx...eature=related Najlepszy zwiastun tego lata ! Jak dla mnie super...Polecam... Mari777 Ostatnio edytowane przez Saphira : 25.07.2011 - 18:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1638 |
|
![]()
dobra Mari, nie chwal się już tą wiedzą na temat koni tylko pisz coś na temat dodatku ;d
![]() |
#1639 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1640 | |
|
![]() Cytat:
olanowiak, niestety, kucyków nie będzie - wielkość dorosłych koni będzie tylko jedna ![]() A mnie dziwi, jak na tym koniu mają się utrzymać simy ? Jak tam nawet strzemion nie ma.Nic dziwnego, że na zwiastunie co rusz lądują na ziemi, heh.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 18 (0 użytkownik(ów) i 18 gości) | |
|
|