![]() |
#101 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moja Sara (stara rodzinka) miała męża i bliźniaczki w wieku nastolatka, ale kochana lazuryt spaliła ich domek^^. Sara się uratowała, więc widziała Mrocznego i właśnie w tym momencie zaświtał mi wspaniały pomysł^^ Ble , ble, ble i urodziła się Dziwoląga (tak, nazwałam ją w taki sposób^^). Tułowie normalne, a głowa Mrocznego! I uwierzycie! Utopiłam go! (Mrocznego, Dziwoląga jest już szczęśliwą babcią xD)
|
![]() |
#102 |
|
![]()
Ja od jakiegoś czasu mam taki jakby błąd, który w sumie jest mi na rękę - niektóre moje Simy już nabywają jakiejś umiejętności to napełniają ją do 10 poziomu w jakąś simowa godzinę
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
|
![]()
to z tymi umiejętnościami to chyba tak nastolatki - wampiry mają. wiem bo mój jeden sim wszystkie umiejętności jednej nocy opanował.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
|
![]()
Wampiry ogólnie szybciej uczą się umiejętności. Nawet jak powrócą do człowieczej postaci zostaje im to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
|
![]()
Ja miałam taką jakby ścianę między pracą simki a ulicą. Po prostu przy budynku wracała do domu
![]()
![]() |
![]() |
#106 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
|
![]()
No.Moja simka tam trafiła ze 4 razy za kradniecie owoców plazmowych i za spalenie domu Kathrine Little bo to przez nią jej mąż chyba nie żyje.(Mi się tak wydaje,bo mężem mojej simki był Clayton Little(Greenwood) i ostatni raz go widziałam jak się kłócił z Kathrine.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Guest
|
![]()
gdy zrobiłem przyjęcie urodzinowe, to zaprosiłem dwie babki i one umarły i z przyjęcia zrobiła się stypa
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
|
![]()
Bardzo dawno temu, gdy pierwszy raz zagrałem w TS3, zbudowałem wielki dom. Pamiętam że była w nim kuchnia, salon, domowa siłownia a na górze pokoje i toalety. No więc moja simka po tym jak się obudziła poszła coś ugotować w kuchni. I tu miałem taki dziwny błąd, po tym jak skończyła przyrządzać jedzenie podeszła do piekarnika i nagle ''poleciała'' na pierwsze piętro! Potem zeszła po schodach na dół, podeszła do piekarnika i znów poleciała do góry! I tak z 3 razy do puki nie anulowałem tej interakcji.
Pamiętam jak cała moja rodzinka poszła do kuchni (8 simów), która była dość duża. Gdy kazałem im się ruszyć to oni wołali że nie mogą coś stoi na ich drodze. Chociaż było wokół nich dużo miejsca :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
|
![]()
Moi simowie mają w kontaktach swoje samochody i bardzo sie z nimi przyjaznia O_O
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|