Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.06.2011, 19:45   #101
lazuryt00

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dziwne sytuacje ciekawe wydarzenia

Moja Sara (stara rodzinka) miała męża i bliźniaczki w wieku nastolatka, ale kochana lazuryt spaliła ich domek^^. Sara się uratowała, więc widziała Mrocznego i właśnie w tym momencie zaświtał mi wspaniały pomysł^^ Ble , ble, ble i urodziła się Dziwoląga (tak, nazwałam ją w taki sposób^^). Tułowie normalne, a głowa Mrocznego! I uwierzycie! Utopiłam go! (Mrocznego, Dziwoląga jest już szczęśliwą babcią xD)

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.07.2011, 12:14   #102
carineesz

Ja od jakiegoś czasu mam taki jakby błąd, który w sumie jest mi na rękę - niektóre moje Simy już nabywają jakiejś umiejętności to napełniają ją do 10 poziomu w jakąś simowa godzinę W sumie nie jest to jakieś złe. Gorszy jest taki błąd, że jak moje małe Simy z dziecka zmieniają się w nastolatka, to wiecie - wiwaty itp., po czym wszystko (!) wraca do normalności (!) a dziecko zostaje w swojej dotychczasowej postaci. Na początku nie wiedziałam co zrobić, ale po paru dniach dowiedziałam się, że jak zmienię wygląd sima (w lustrze) to już ma ono postać nastolatka. Ale, nie może być tak pięknie i na kolejne moje nieszczęście, w czasie kiedy mój nastoletni Sim nic nie robi (bezmyślnie sobie stoi) to skurcza się do wysokości dziecka, co tworzy orginalny, dziwny obraz karła. Ale teraz tego unikam więc w dniu kiedy moje dziecko ma zmienić się w nastolatka - zmieniam rodzinkę na taką bezdzietną.
carineesz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.07.2011, 12:28   #103
suomii

to z tymi umiejętnościami to chyba tak nastolatki - wampiry mają. wiem bo mój jeden sim wszystkie umiejętności jednej nocy opanował.
suomii jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.07.2011, 18:40   #104
Searle

Wampiry ogólnie szybciej uczą się umiejętności. Nawet jak powrócą do człowieczej postaci zostaje im to
stare 25.07.2011, 18:24   #105
Cynthia

Ja miałam taką jakby ścianę między pracą simki a ulicą. Po prostu przy budynku wracała do domu
stare 01.09.2011, 15:01   #106
Miscellaneous

Cytat:
Napisał Misza555 Zobacz post
U mnie to [stara rodzinka ] kiedys simka zakumplowała sie z jakims celebrytem i zyskała 2 gwiazdki i potem wieczorem okolo 19 to ten sim do mojej że chce ja odwiedzić.No ja 'co mi tam' i on wszedł [moja w apartamencie mieszkała].I moja simka se kolacje gotowała a on se leży na moim leżaku!Ja juz wkurzona xD i moja simka zeżarła ten hamburger i poszła nago sie kąpać w jackuzzi.I ten sim jej ukradł ubranka!ja potem sie na nim zemściłam spaliłam mu dom
Ty w mojej rodzinie Greenwood to zrobiłam żeby moja simka zabujała się w Claytonie Little (ona była osobistością).Dobra.Ożeniłam ich,wyszłam z gry bo poszłam grać na rodzinie Hamming.Wracam a tu duszek mi po domku lata i se śpi na mojej trumnie (bo jestem wampirką).Na początku nie wiedziałam kto to,ale potem rozpoznałam.To był ten jej mąż! I teraz jestem zła bo straciłam rodzine i tylko mi ten Matoł Hamming z żoną został
Miscellaneous jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01.09.2011, 15:33   #107
Miscellaneous

ThumbsUp Odp: Dziwne sytuacje ciekawe wydarzenia

Cytat:
Napisał Nessa Zobacz post
O.O
W TH3 jest więzienie ?
No.Moja simka tam trafiła ze 4 razy za kradniecie owoców plazmowych i za spalenie domu Kathrine Little bo to przez nią jej mąż chyba nie żyje.(Mi się tak wydaje,bo mężem mojej simki był Clayton Little(Greenwood) i ostatni raz go widziałam jak się kłócił z Kathrine.I po mojej super rodzinie..
Miscellaneous jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.10.2011, 13:28   #108
miklaszek6
Guest

gdy zrobiłem przyjęcie urodzinowe, to zaprosiłem dwie babki i one umarły i z przyjęcia zrobiła się stypa Gdy przyszedł Mroczny Kosiarz, to zaprzyjaźniłem się z nim, a on potem znikł z kontaktów
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.10.2011, 11:33   #109
Narutoman

Bardzo dawno temu, gdy pierwszy raz zagrałem w TS3, zbudowałem wielki dom. Pamiętam że była w nim kuchnia, salon, domowa siłownia a na górze pokoje i toalety. No więc moja simka po tym jak się obudziła poszła coś ugotować w kuchni. I tu miałem taki dziwny błąd, po tym jak skończyła przyrządzać jedzenie podeszła do piekarnika i nagle ''poleciała'' na pierwsze piętro! Potem zeszła po schodach na dół, podeszła do piekarnika i znów poleciała do góry! I tak z 3 razy do puki nie anulowałem tej interakcji.

Pamiętam jak cała moja rodzinka poszła do kuchni (8 simów), która była dość duża. Gdy kazałem im się ruszyć to oni wołali że nie mogą coś stoi na ich drodze. Chociaż było wokół nich dużo miejsca :/
Narutoman jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31.10.2011, 23:08   #110
octavessens

Moi simowie mają w kontaktach swoje samochody i bardzo sie z nimi przyjaznia O_O

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania