![]() |
#1711 |
Guest
|
![]()
Cześć, jestem na tej stronie nowa więc proszę o wyrozumiałość
przejrzałam dokładnie ten link co napisała Vallentina i na końcu było napisane to (rasy koni): Horse breeds: American Painted, Friesan, !Icelandic!, Morgan, Palomino. A Icelandic to przecież kuc islandzki (sprawdziłam w wikipedii) no i parę fotek z jakieś francuskiej strony wystarczy kliknąć http://www.play3ds-live.com/jeux/ima...nie-3ds-1.html |
![]() |
|
![]() |
#1712 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie rozumiem o co Ci chodzi.
Co z tego, ze Icelandic to kuc islandzki? i po co nam dałaś te fotki? wtf?
![]() |
#1713 |
Guest
|
![]()
Chodzi mi o to że prócz zwykłych koni będą także kuce (wynika tak z tego co jest tam napisane)
i to tyle o co mi chodziło a fotki dałam by można więcej zobaczyć zdjęć o tym dodatku Jeżeli w jakiś sposób uraziłam to przepraszam |
![]() |
![]() |
#1714 |
Guest
|
![]()
ja chciałam chomiki xd wiem, wiem w grze nie będzie różnicy. czy to chomik szczur czy szynszyla. ;p szkoda że nie będzie wilkołaka.. ale jakby miał być taki jak w dwójce to już może lepiej jak go nie będzie. ciekawe czy na prawde bedą kuce ;> miała być tylko jedna wysokość koni.
|
![]() |
![]() |
#1715 |
|
![]()
@domi - nie, nie uraziłaś mnie
![]() No ale wątpię, żeby były kuce. Będą chyba zwykłe konie i ich źrebaki. ![]()
![]() |
#1716 | |
|
![]() Cytat:
![]() Domi14 zdjęcia które podałaś raczej nie wyglądają na screeny z gry na kompa. Porównaj sobie zwierzęta ze zwiastuna z tymi tutaj, dla mnie tamte wyglądają jakoś lepiej ale nie jestem pewna w 100%.
![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Guest
|
![]()
To chyba były zdjęcia z PS3 czy z Xbox 360 lub Nintendo 3DS, na bank nie były z kompa
![]() A kucyki to nie wiem czy będą czy nie ale może że będą kucyki to niespodzianka. |
![]() |
![]() |
#1718 |
|
![]()
ja tam wole jednak duże psy, chociaż też mi trochę przykro, że nie ma chihuahy. ale bardzo podoba mi się, że jest tak dużo gatunków. a wilkołaki, to jednak fajne urozmaicenie, tak samo jak wampiry, chociaż gram nimi bardzo rzadko.
![]() |
#1719 |
Guest
|
![]()
Na pewno to nie są wszystkie rasy. Na 100% !!!!!
Ja najbardziej bym chciała Beagle i Maltańczyki ![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
|
![]()
Jak nadal nie będzie yorków to ja tego na pewno nie kupię. Po co mam instalować trójkę i zajmować sobie tylko miejsce na kompie skoro nie będę mogła stworzyć ani jednego z moich zwierząt bo zapewne za trudne będzie u jednej rasy dać długą sierść?
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 26 (0 użytkownik(ów) i 26 gości) | |
|
|