Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Simy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.07.2011, 06:08   #161
Master of Disaster

Reputacja: 26
ThumbsUp Odp: by KathySelden

O-kej, czas na coś nowego... Niestety na odcinek FS trzeba będzie trochę poczekać, bo uparłam się, że najpierw skończę ten dodatek. Wzięłam sobie do serca rady niektórych i... porobiłam trochę zdjęć Uwaga, znów sporo ważą.

Tak, znów Simka i znów blondynka... ale mówcie sobie, co chcecie, ja tam ją lubię. Chyba nieświadomie inspirowałam się przy jej tworzeniu Simkami innej użytkowniczki (z GoS), bo wydaje mi się podobna do nich... troszkę. Ale mniejsza o to...

Jednym z hobby Ingrid jest wędkowanie. Ma to szczęście, że, ekhem, obok jej domu przepływa rzeczka** - dwa kroki i już może sobie testować nowe przynęty

Jednak przede wszystkim jest miłośniczką kotów. Na zdjęciu powyżej wyleguje się obok niej jej kotka Sissi*. Nie da się ukryć, to zdjęcie jest pozowane. Sissi jest dobrze wychowaną kotką i nie ma zwyczaju wskakiwać na meble.

Ot, takie tam zabawy.

Jakiś czas temu Ingrid zaopiekowała się kotem sąsiadki, która wyjechała w podróż służbową. Ekhem, skutek jest nietrudny do przewidzenia...

...przyszły na świat małe kotki - trzy. W sumie to nie wiem, czy jak na kocie standardy to dużo, czy mało (sama się na tym nie znam), ale ponieważ często gram tą rodzinką i stwierdziłam, że z tyloma kotami naraz chyba nie dam sobie rady, postanowiłam dwa z nich oddać sąsiadom. C'est la vie...

Zostawiłam Ingrid jednego kotka, którego nazwałam Cassio.

No, i czas na "parę" dodatkowych zdjęć... najpierw zbliżenia na twarz.

^Jakoś dziwnie wyszła przy tym oświetleniu, więc zrobiłam jeszcze jedno zdjęcie^

Słodka drzemka...

A tutaj mały Cassio.

Nie dość, że kot, to na dodatek czarny - niemal zazdroszczę swojej Simce
Nawiasem mówiąc, kto mówi, że czarne koty przynoszą pecha? Nie tak dawno Ingrid spotkała fajnego chłopaka, myślę, że coś z tego będzie

*by nie było nieporozumień - nie zrobiłam Sissi sama, nie bardzo chce mi się tworzyć zwierzaki. Ściągnęłam ją z CS i tylko troszkę przerobiłam
**dooobra, skorzystałam z tego, że jak mam CPR to nawet w bajorku będą ryby i zrobiłam niewielkie oczko wodne na działce

No dobra, proszę o szczere opinie. Jeśli chcecie skrytykować tę prezentację, proszę bardzo, pamiętajcie tylko, że krytykę, która nie jest konstruktywna, ja będę miała w... będę miała gdzieś
Master of Disaster jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.07.2011, 08:01   #162
untouched

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: by KathySelden

Prezentacja niczego sobie taka realna , a co do simki nie cierpię tych włosów choć do tej simki nawet pasują .Brzydka tekstura oczu , ładny nos , usta też niczego sobie .
Bardzo ładne spodnie i te trampki
I oczywiście kotki też są ładne
untouched jest offline  
stare 28.07.2011, 08:56   #163
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53

Yeeeeeeeeeeeeee, Jessi i Amaryll
Fryz chyba od Trapping, też go mam
I chyba wiem, na kim się wzorowałaś ;]

Prezentacja "życiowa" jest imo ciekawsza i lepsza - oceniający widzi nie tylko postać bez duszy, ale Sima z charakterem Ingrid ma fajne zainteresowania ^^ Wydawałoby się, że wędkowanie jest przypisywane facetom, ale niekoniecznie musi tak być - sama mam u siebie Simkę, która ostro wędkowała wraz ze swoim tatą w przydomowym malutkim jeziorku =) Po wyjściu za mąż zaniechała tego, bo w nowym domu w ogródku rośnie sama trawa i chyba 1 drzewo, ale jak zrobię miejskie jeziorko, to może... ^^
Oczy z leksza nierealistyczne, poza tym nie mam się do czego przyczepić - Simka śliczna ^^
10/10
Liv jest offline  
stare 28.07.2011, 09:34   #164
Master of Disaster

Co do oczu, to miały być takie, hm, zamglone i marzycielskie, te akurat pasowały Dzięki za opinie.
stare 28.07.2011, 13:39   #165
Aoi

Simka ładna, ale ma trochę za szeroki nos i usta. Zmieniłabym też fryzurę, bo ta ma zbyt krótką grzywkę. Ale ma za to śliczny kształt twarzy i makijaż ^^ Te delikatne piegi też są urocze, bo ciemniejsze wyglądałyby już gorzej, żeby nie powiedzieć źle. No i ogromny plus za prezentację, jest świetna
Aoi jest offline  
stare 29.07.2011, 06:29   #166
Master of Disaster

Szczerze, to fryzura właśnie dlatego została wybrana, że grzywka nie jest zbyt długa i nie zasłania brwi - strasznie nie lubię, jak tak się dzieje, uważam, że brwi nadają twarzy wyrazu itede No, tak czy inaczej, dzięki, pozwolę sobie wyrazić nadzieję, że jeszcze ktoś skomentuje
stare 29.07.2011, 14:29   #167
marandile

Reputacja: 14

Simka jest całkiem ładna, nie podoba mi sie kolor włosów, bo jest nieco zbyt popielaty. Ponadto rysy twarzy sa strasznie nudne, pospolite i idealne. Ładne ubranka, ładny makijaz, fajna sesja, choc przydaloby sie zblizenie na twarz i nieco lepsze oswietlenie. 7/10
for more than
flesh

http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431

Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo
marandile jest offline  
stare 29.07.2011, 22:11   #168
rudzielec

Kurcze na trzecim zdjęciu od końca, przypomina mi bardzo Liv z ostatniej fotki którą dodała do swojej galerii
Liv edit: nieeeeeeeeeeeeeeeeee!
ruda edit: taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

Ogólnie simka jest śliczna, widać że to Twoje dzieło, bo wygląda bardzo charakterystycznie dla Twojego stylu
Jedyne co bym zmieniła, to podniosłabym zewnętrzne kąciki oczu troszkę do góry, poza tym jest idealna =)

Ostatnio edytowane przez rudzielec : 13.08.2011 - 00:06
rudzielec jest offline  
stare 31.07.2011, 12:22   #169
Larandil
Guest

swietnie!
rozwijasz sie coraz szybciej.

prezentacja taka zwyczajna, ciepla i sympatyczna. bardzo mi sie podoba. fajne jest czwarte zdjecie.
ale czsami moglabys zaszalec i zrobic cos mrocznego... cos niezwyklego, jakas sesje z mocnym makijazem >D chcialabym to zobaczyc w Twoim wykonaniu!

co do simki. podoba mi sie.
jedynie teczowki, piegi i wlosy mi sie nie podobaja.
teczowki takie sztuczne(ahhh, juz trzeci raz wypowiadam sie na temat teczowek!)
piegow zdecydowanie za duzo, to wyglada tak nienaturalnie. wystarczyloby jakby miala na nosie i policzkach, ale to kwestia gustu!
no i te wlosy, nie nie nie. bardziej widzialabym ja w brazie, albo rudym!
co do reszty.
ma ladny ksztalt twarzy, taki naturalny... chociaz z tego, co widze ma za dlugi nos, ale przemilczmy to ; p
ladne ma usta, oczy... jedynie nos ma za cienki.
no i to wszystko!
powodzenia w dalszej pracy!

stare 31.07.2011, 16:35   #170
Carolayn

Ingrid jest ardzo ładna (nawete idealna), ale na 5 i 6 zdjęciu jest dość trochę "wiejsko" ubrana! Mimo to 9.5/10
Carolayn jest offline  
Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania