![]() |
#1721 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie rozumiem trochę twojej wypowiedzi, przecież można stworzyć inne zwierzaki i co lepsze zabawa może być jeszcze fajniejsza. |
|
![]() |
|
![]() |
#1722 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja nie mogę, xd
Wy będziecie korzystali z gotowców?! Sami będziecie mogli wykreowac Yorka. Sam mam Yorka i zamierzam go odtworzyc w simsach. To nie będzie takie trudne. Jakieś tam yorki na pewno nam wyjdą.
![]() |
#1723 | |
|
![]() Cytat:
Jednorożec – stworzenie fantastyczne, występujące w mitach i legendach, posiadające jeden róg pośrodku czoła. Najwcześniej opisane przez Ktezjasza w V-IV w. p.n.e.; Pliniusz Starszy dodał mu jeszcze łeb jelenia, stopy słonia i ogon lwa. W średniowieczu przedstawiano go z głową i korpusem białego (rzadziej czerwono-czarnego) konia, dodając niekiedy nogi jelenia i lwi ogon. JEDNOROŻCA UWAŻANO ZA JEDYNE ZWIERZĘ MAJĄCE ODWAGĘ ATAKOWAĆ SŁONIA, POSIADAJĄCE TAK OSTRE KOPYTA, ŻE JEDNO ICH UDERZENIE ROZCINA SŁONIOWI BRZUCH. Nie wiem, co wy macie z tym różowym jednorożcem, sądzę, że EA jak by już robili to prędzej białego. Ja chciałbym, a by magicznego stworzenia nie było, ale natomiast gdzieś w morzu w SV i jak by było morze w tym nowym mieście, to żeby było czasami widać Trunko i Sim miałby ochotę np. upolować co nigdy by się nie udawało, ale jakieś bonusy z wody by wychodziły np. rower ![]()
![]() |
![]() |
#1724 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1725 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Coś te zwierzaki mają u mnie minus. Nie dosyć że zwierzaki pracy nie będą miały, i będą mi się po domu kręcić jak moje simy będą w pracy, to jeszcze będę musiał nimi sterować.. ;(
![]() |
#1726 |
Guest
|
![]()
Ciekawe jak będzie z rozprzestrzenianiem się zwierząt w miastach. Bo trochę dziwne by było gdyby ktoś jeździł po Bridgeport na koniu o.O
|
![]() |
![]() |
#1727 |
|
![]()
Ja się rasami nie przejmuję, bo i tak będę je traktowała tylko jako podstawę do tworzenia własnych, no chyba, że będą naprawdę bardzo udane
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1728 |
|
![]()
Byle koty nie były wielkości psów.
![]() |
#1729 |
|
![]()
Na pewno będą różne wielkości psów i kotów.
Jak nie suwaki to 3 guziki i np. mały średni i duży.
![]() |
#1730 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |
|
|