|
|
#1831 |
|
Reputacja: 10
|
justinea4: Zwierzaków, będzie max. tyle ile Simów czyli max. 8. No chyba, że nie będą na panelu, ale skoro mi nimi, będziemy kierować to...raczej będą.
|
|
|
|
|
#1832 |
|
|
Ale nie obiecuj sobie za wiele bo później możesz się rozczarować. Więc nie miej od razu nastawienia ,,Wszystkie zwierzęta będą i wszystkie będzie można łapać" bo później będzie wnerw
Kurczę, już się nie mogę doczekać na jakieś informacje.
|
|
|
|
#1833 |
|
|
Już nie mogę się doczekać premiery! Ciekawe jaka magiczna postać dojdzie? Może wilkołak jak w dwójce?
|
|
|
|
|
|
#1834 |
|
|
Ile razy można powtarzać , że jednorożec ;/ wystarczy przejrzeć kilka stron tego tematu wstecz .
|
|
|
|
|
|
#1835 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1836 |
|
|
Fajnie ,by było, gdyby można było budować dla kotów catio.
|
|
|
#1837 |
|
|
Po co wam wścieklizna jak i tak by była na zasadzie: pies podchodzi do zaprzyjaźnionego człowieka/zwierzaka pyta się czy może dziabnąć i dziabie?
![]()
|
|
|
|
|
|
#1838 |
|
|
A który Sim odpowie: "Jasne, dziabnij, co mi tam..."? Chyba żaden. Ja się już doczekać nie mogę normalnie, ale to chyba wszyscy, więc nic nowego nie twierdzę
|
|
|
|
|
|
#1839 |
|
Guest
|
ja tego nie rozumiem ;D jeszcze prawie 3 miesiące do premiery a tu filmiki na których prawie wszystko skończone ;D mam nadzieje że będzie taki jak go zapowiadają. zawsze na początku każdy dodatek jest fajny a jak sie w niego gra to prawie nowości nie widać .. tutaj mam nadzieje ze się postarają szkoda że tak długo trzeba czekać na premiere
Ostatnio edytowane przez guniaaxd : 31.07.2011 - 22:47 |
|
|
|
#1840 | |
|
Guest
|
Cytat:
JAk nie będzie to nic szkoda ale fajnie by było gdyby bylo Tyle, że nie podoba mi sie to, że sterujemy zwierzętami, mogli zamiast tego to zrobic kilka płazów które sie nie łowi (to jest możliwe bo kiedyś złowiłem xD ale rzadko to się zdarza) tylko tak jak będziemy z gadami łapac By były ropuchy, żaby, rzekotki, axolotly itd..... Fajnie by było gdyby zrobili akcesoria albo dodatek odnośnie wędkowania Ale miałbym uciechce, pewnie mniejszą niż ze zwierzaków ale też bym miał A w tych akcesoriach/dodatku o wędkowaniu dodali by do kupowania nowe: wędki, spławkiki, haczyki, żyłki tytanowe i nie, kołowrotki, gumki, plastiki, i mógłbym wymieniac w nieskończonośc...... I jeszcze by mogli dużo nowych ryb dodac takie co sie łowi trudno (na zywo nawet można do kilku godzin lub pół dnia to ciekawe ile by to zajeło u simów xD) (<rozmarzył się>) xD
Ostatnio edytowane przez TheSims3Fan : 01.08.2011 - 07:31 |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 70 (0 użytkownik(ów) i 70 gości) | |
|
|