|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Mój pierwszy dom w The Sims 3 . Chętnie wysłucham komentarzy oraz uwag.
Niebawem postaram się udostępnić więcej budynków ; ) Jestem nowym użytkownikiem Forum i proszę o wyrozumiałość . a tym czasem zapraszam do zwiedzania . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÓRA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PRZED DOMEM ![]() ![]() ![]() Proszę poprawić rozmiar fotek na zgodny z regulaminem Ostatnio edytowane przez Vanitas : 31.07.2011 - 19:50 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Jestem pozytywnie zaskoczony tym domem, bryła jest bardzo realna, podoba mi się ten taras i garaż, bo w wielu budowlach na tym forum go niema a uważam, że każdy dom powinien taki garaż mieć
![]() W domu jest lekkie pomieszanie stylów, zobacz jadalnie kolorystycznie jest ok, ale stoi tam pólka na książki a obok stół i krzesła w nowoczesnym stylu i każde pomieszczenie jest ładne pod względem kolorystycznym, ale już nie koniecznie pod względem mebli są lekko pomieszaneW salonie drażni mnie telewizor który nie pasuje do reszty, już mógłby być normalny maxisowy i spostrzegłem także że każe pomieszczenie jest w innym stylu, staraj się tego nie robić i urządzać dom w jednym stylu, dobierając do każdego pokoju jakąś charakterystyczną rzecz, np obraz lub kolorową kołdrę i zdecyduj się czy chcesz budować za pomocą mebli z thesims3 czy mebli niezależnych twórców, bo widzę, że nie umiesz ich ze sobą łączyć ogólnie domek całkiem sympatyczny ocenie na 6,5/10 nie zniechęcaj się oceną jest całkiem wysoka, życzę powodzenia w dalszym tworzeniu domków i mam zastrzeżenie co do prezentacji rób zdjęcia z podciągniętymi ścianami to nie jest sims1 (klikasz tab i chodzisz i robisz zdjęcia oddalasz z x) i rób zdjęcia z trybu życia, aby nie było widać kratek
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Podoba mi się ten dom, bo jest bardzo podobny do mojego, w którym jestem na etapie wykańczania
jedyne co bym zmienił, to niebieski kolor łazienki i tą ścianę za telewizorem z biało czarnej na jakąś ciekawszą. Poza tym fajnie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Domek fajny jak na twój pierwszy domek na forum to jest całkiem,całkiem nieźle.
Fajny domek. No i witamy na forum
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Nazwa jak najbardziej adekwatna do wyglądu domku, ale tylko wyglądu zewnętrznego. W środku zabrakło mi przewagi drewnianych elementów.
W ogóle kolorystyka leży i kwiczy. Nigdy nie dawaj okien na rogach ściany. Umieszczaj w oknach zasłony lub firanki. Schody zawsze powinny mieć poręcze. Staraj się zawsze odpowiednio zagospodarować ogród. W Twoim jest pusto, a mógłby znaleźć się kącik do grillowania, lub oczko wodne. |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|