![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
(kompletnie nie mam pomysłu na jakąkolwiek nazwę tematu
![]() Dzisiaj mam do przedstawienia kolejny dom, w którym starłem uczyć się na własnych błędach. Przede wszystkim jest coś w stylu ogrodu, który moim zdaniem w końcu jakoś wygląda ![]() Zaczynamy! Dom z zewnątrz: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ogród za domem do którego prowadzą drzwi z salonu: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() balkon na który prowadzą drzwi z sypialni. ![]() Salon: (żyrandol nie wisi w powietrzu- powiedzmy, że kabel ciągnie się aż od sufitu haha) ![]() ![]() ![]() obrazy te są na ścianie prostopadłej do ściany przy której stoi telewizor (salon ma wysokość dwóch simowych ścian, obrazy są na tak jakby 1 piętrze dlatego odzwierciedlenie kolorów jest jakie jest ![]() ![]() Kuchnia: ![]() ![]() Łazienka nr 1.: ![]() ![]() ![]() Jadalnia: ![]() ![]() Łazienka nr 2.: (kolory firanek są takie same ^^ nie wiem czemu w grze je widzi jako inne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wchodzimy na górę do sypialni: ![]() ![]() ![]() ![]() Rzuty. Cała działka: ![]() Piętro: ![]() Parter: ![]() Ostatnio edytowane przez rath : 01.08.2011 - 11:57 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pierwsze wrażenie strasznie psuje ten głaz przy bramce wejściowej jak i sama bramka, która nie wygląda dobrze w zestawieniu z tym ogrodzeniem. W miejscu tych olbrzymich kamieni, dużo lepiej wyglądałby jakiś krzew.
Bryła mi się podoba, jest duża i wielopoziomowa. Ogród wewnętrzny choć nieukwiecony, również przedstawia się nieźle, bo dosyć dobrze komponuje się z całością projektu. Wnętrza wyszły trochę monotonnie, ale podobają mi się. Są przemyślane i całkiem niezłe. Widzę też, że poprawiłeś kadrowanie zdjęć i tym razem dużo ładniej wyeksponowałeś meble. Projekt z rozmachem i efekt dobry. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dzięki. Staram się uczyć na własnych błędach. Przy każdej poradzie sprawdzam, czy również mam takie samo odczucie jak autor porady i jeżeli się zgadza, staram się to poprawić
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Domek śliczny na pewno bym się przyczepiła ze za duzo bieli ale tak nie zrobię...
Bo wszystko ładnie dopasowane no OMG cud miód i orzeszki... |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek jest super.. Podoba mi się basen.. i zabudowa koło i nad nim. (Nie mam pojęcia jak to nazwać
![]() ![]() ![]() ![]() P.s.: Bardzo fajnie wygląda ten bambus w łazience nr. 2 ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
W salonie coś mi nie pasuje, reszta jest okej, 8,5/10
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dzięki za tak pozytywne opinie
![]() mrakad133- a możesz napisać o co konkretnie chodzi? Trudno niwelować ewentualne błędy, gdy nie wiadomo co jest ich przyczyną. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie za dużo bieli :< Ale rozumiem, że chyba o to chodziło?
Na pierwszy rzut oka wydaje się pusto dookoła domu ale uratował Cię ogród na 4 i 5 zdjęciu ![]() ![]() Biały kolor by mi nawet chyba tak nie przeszkadzał gdyby on się tak nie świecił ![]() Ogółem 8/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
O co mi konkretnie chodzi, tak?
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
dom bardzo mi się podoba, ogród jest troszkę przypadkowo urządzony, ale nie jest taki zły
![]() Bryła jest modernistyczna i w tym wypadku podoba mi się ![]() we wnętrzach najbardziej do gustu przypadł mi salon jest ładny co do reszty pomieszczeń też nie mam zastrzeżeń, tylko mam wrażenie, że sypialnia odbiega stylem od innych pomieszczeń ocenię na 9/10, bo bardzo podoba mi się ten projekt ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|