![]() |
#51 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Domek jest genialny, jednak mam jedno pytanie. Co robi hipopotam w tym stawie czy co to tam jest? Wszystko dobrze przemyślałaś i się nad tym nieźle napracowałaś, co widać. Kłaniam sie do stóp! 10/10
|
![]() |
|
![]() |
#52 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ten hipopotam to fontanna, wiem bo też go miałem kiedyś w grze.
#53 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie mam co sie rozpisywać ale to zrobie dom bardzo udany wszystko fajnie wygląda szkoda że ja nie mam takiego talentu i mebli ale niedługo kupie sobie następny dodatek nie ważne jak już mówiłem dom fajny jakbym był simem to bym chiał w takim zamieszkać 10/10
#54 |
Guest
|
![]()
meega
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Genialne.
![]() sama chciałabym w takim mieszkać. ; ) masz pomysły. 10/10 Pozdro. ; ) |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Hah, jaka egzotyka.
![]() B. ładny, ale jednak te meble jakoś do mnie nie docierają. Wobec tego dam 8/10 ![]() |
![]() |
#57 |
|
![]()
Dom ogólnie bardzo ładny, utrzymany w środku mniej więcej w jednej tonacji niebieskiego.
Ogród wydaje się zbyt zarośnięty i zapuszczony. We wnątrz jest zbyt duzo dodatków co wprowadza do środka wrazenie nieładu i bałaganu. Daje 7/10 |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
OGRÓD: Bardzo ładny ciekawie zrobiony ładne drzewa
SALON: Też bardzo ładny świetne meble a możesz mi powiedzieć skąd masz laptopa ja nie mogę znalezć SYPIALNIA: Jest ładna ale za mała SYPIALNIA NASTOLATKI: Fajne łóżko a ten żółwik jest świetny ![]() KUCHNIA: Bardzo mi się podoba ładne meble kolory jadalnia tez bardzo fajna ładnego koloru jest stół i krzesła ŁAZIENKA: Bardzo ładna i masz dużego plusa za zielone ściany ![]() POKÓJ DZIECKA: Jest superowy najbardziej mi się podoba ze wszystkich ![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|