Cytat:
Napisał bubel-96
Dobrze tak Em, strasznie jej nie lubię, ta skrucha wydaje mi się taka nieprawdziwa...
|
zależy jakby na to spojrzeć
Cytat:
Napisał bubel-96
Jeżeli Alia i Colin na prawdę się kochają, to wszystko będzie dobrze  (Boże, jak to tragicznie brzmi... Jak z dennej komedii romantycznej  )
|
hehe, jak dla mnie brzmi całkiem w porządku
Cytat:
Napisał bubel-96
Się zastanawiam, czy Chris rzeczywiście jest TAKIM psychopatą. I czemu tak mu zależy na śmierci brata, skoro Mei chce oddać Dantemu? Szczerze mówiąc, pogubiłam się z tym wszystkim =D
|
Gdzieś napisałam, że Chris ma zamiar oddać Mei Dantemu? :>
Cytat:
Napisał bubel-96
Czy jest ktoś, z kim Sophie nie spała? Takie pytanie mi się nasunęło podczas czytania. Bo niby tak bardzo kochała Marco, a tu proszę...
|
no jasne że jest

dłużej by wymieniać, niż tych z którymi spała, czyli Marco i Colin
Cytat:
Napisał bubel-96
I nie rozumiem, czemu wszyscy, którzy wiedzieli, że Chris żyje nic nie mówili?
|
wiedział tylko Dante, a Colin dowiedział się zaraz przed tym jak został postrzelony w nogę, potem trafił do szpitala, a potem kiedy Juri go odbił, pojechał prosto do Mei, a od Mei do Alii

więc nie miał komu się zwierzyć

niby mógł powiedzieć wcześniej Juriemu, kiedy ten wyciągnął go ze szpitala ale nie był do końca pewien czy Sophie go nie okłamała

mam nadzieję, że zrozumiałaś coś z tego
Cytat:
Napisał Searle
Szczerze to żal mi Em. Bardziej by pasowało gdyby Dante zginął, a dziewczyna wylądowała w więzieniu. Chociaż Dante zdecydowanie na śmierć zasłużył, ale życzę mu męczarni, tortur 
|
no proszę, wystarczyła odrobina skruchy a wszystkim żal Em

o tak, Dante zasłużył na tortury
Cytat:
Napisał Searle
ale może chodziło Tobie, że zostanie grzeczny dopóki nie zginie z rąk braciszka. Ale bym się za coś takiego sfochała.
|
nieee no Max będzie żył :>
Cytat:
Napisał Searle
Ale Colin to franca - tu kocha Alię ale do łózka Sophie wlazł. Ale nadal im życzę, by nie byli ze sobą.
|
hehe
Cytat:
Napisał Searle
Marco w końcu dowiedział się, że jednak będzie ojcem. Teraz jego wola walki powinna być jeszcze większa 
|
no nareszcie! liczyłam na to, że ktoś to w końcu zauważy! =D
nikt nie zwrócił uwagi na tak istotna sprawę, że Marco był kompletnie niedoinformowany, że jego Mei jest nadal w ciąży

dziękuję Searle ^^
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Uduszę,zamorduje i zakopie  Za Colina  .
|
chyba jednak nie, bo będziesz chciała poznać ciąg dalszy
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Ale mi się podobała scena w więzieniu,k nawet się specjalnie nie przejęłam śmiercią Em, nie lubiłam jej  .
|
no proszę, szatan przez Ciebie przemawia xD
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate
Cudownie, że Alia zmądrzała, kocha Colina, ale za ten numer z Sophie.. masz przechlapane  .
|
nie boję się
<chyba xD>
no to jeszcze tylko cztery komentarze i zabieram się za pstrykanie fot do następnego odcinka :>