|
|
|
|
#1 |
|
Sk±d: Wrocław
Reputacja: 20
|
Tylko że nikt w tak bezczelny sposób jak EA po ni± nie sięgał. Przykro mi, że to powiem, ale uważam, że kto¶, kto kupuje WSZYSTKO, co jest zwi±zane z seri± The Sims, jest naiwny i marnuje pieni±dze. I chyba chciała¶ powiedzieć "od pocz±dku istnienia TS1". Chociaż w TS3 pobili już wszelkie rekordy zachłanno¶ci na kasę. Tych wszystkich beznadziejnych akcesoriów, mebli w Store, nowych okolic i dodatków powoli nie da się ogarn±ć, bo tyle tego jest.
Ostatnio edytowane przez mario : 06.08.2011 - 23:45 |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Sk±d: Poznań
Reputacja: 10
|
Cytat:
Otoczenie Barnacle Bay też kupiłam, bo w przeciwieństwie do większo¶ci, bardzo lubię miasta EA. W sieci nie trafiłam jeszcze na takie, które byłyby zarazem ładne i wypełnione znaj±cymi się Simami z rozbudowan± sieci± relacji, a ja nie mam ochoty zapełniać pustego miasta tworzonymi przez siebie Simami - wolę grać, niż tworzyć rodziny. Możecie sobie mówić, że BB było zrobione dla kasy, ale bardzo je polubiłam i długo w nim grałam. Wła¶ciwie to chciałam, ale potem spojrzałam na wiek osoby, do której się zwracam, i zmieniłam ![]() EA i KASA to temat rzeka, poruszany już wiele razy, więc więcej offtopować nie będę
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
a raczej drugie xD Bo na pocz±tku nie wiedz±c o simsach nic miałem z 6 lat kupiłem se akcesorie do 2 xDnie maj±c 2 xD A mama miała allegro załatwiła mi TS1 i TS1 Zwierzaki a z rok troche więcej pózniej zajarzyłem i kupiłem podstawe dwójki a jedynke sprzedałem. Dwójka jest u koleżanki (chodzi o 2 i dodatki ) i TS3 mam u siebie ![]() ja nigdy nie kupie tego ani BB ponieważ trzeba zapłacic ok. 40 czy tam 30 zł za jakie¶ głupie pudełko ;/ Ostatnio edytowane przez TheSims3Fan : 08.08.2011 - 11:40 |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 go¶ci) | |
|
|