|
|
#492 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#493 |
|
Guest
|
Tą papugę da się normalnie kupić! Tak jak się kupuje meble!
|
|
|
|
#494 |
|
Guest
|
Mnie tez mozesz wyslac to zdjecie sł[email protected]
|
|
|
|
#495 |
|
Guest
|
Już wysłałam i sorki, że tak późno, ale miałam drobne problemy z internetem <_<
P.S. Pytańko: Czy do was kiedyś dzwoniła śmierć? Mój gostek spał sobie jak gdyby nigdy nic, a tu nagle słyszę jakieś dzwony, patrzę, a koło skrzynki na listy - Kostucha No i podeszła do drzwi po czym ... ZADZWONIŁA i poszła sobie... A facet jak żyje tak żyje... <_< No i na prawdomównośc znowu mam zdjęcia :lol:
|
|
|
|
#496 |
|
Guest
|
Znacie może jakieś fajne zagraniczne strony internetowe z downloadem do simsów? Jestem fanatyczką i bardzo proszę o jakąś listę...
|
|
|
|
#497 |
|
Reputacja: 10
|
Czaruś, sądzę że nie jest to odpowiedni dział do poruszania takich tematów
![]() Proszę rozejrzyj się tu http://forum.thesims.pl/index.php?showforum=42 |
|
|
|
|
|
#498 |
|
Guest
|
Harimatris!! ja też bym kciałą zdjęcia!! [email protected] wyślij plis! A co do mich dziwnych sytuacji to gdy kiedyś jeden mój simek wrocił do domu z centrum z różą i gdy dawał ją swojej żonie ta go spoliczkowała!! NIe wiedziałam o co chodzi??
drugą moją zabawną sytuacją jest to że gdy kiedyś kupił lasce świnkę morską czy co to tam jest to ona po kilku dniach umarła!! chybia miała uczulenie widziałam że coś mi tak kicha ale nic nie zrobiłam w tej sprawie
|
|
|
|
#499 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#500 |
|
Guest
|
:heh:
ostatnio sim mi sie utopił pomimo ze tego nie chciałam - sam od siebie (pierwszy raz cos mi sie takiego zdazyło) |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|