Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Simy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 07.08.2011, 08:54   #11
agacarter

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simy od AoiNamida

1.Yuki
Na pierwszy rzut oka mi się nie podoba. Ta maska jest okropna ale podoba mi się jego fryzura. I oczy ma superowe. Ładniej wygląda bez maski na dodatek ma ładne usta. Ale strasznie ma bladą cerę.
2.Takeshi
Bardzo mi się podoba jest strasznie ładny. Fajny ma kolczyk w wardze jest superowy.
3.Kouto
Jest ładna ale ma strasznie bladą cerę i mi się nie podoba. Ja bym jej usta pomalowała na czerwono. Do czarnych włosów czerwień basuje idealnie.
4.Ten sim z fioletowymi włosami wygląda jak gej. Ma babską buzię. Na dodatek usta ma pomalowane. Szczerze to on jest okropny.
5.Nao
Jest bardzo ładny ale jakoś oczy ma dziwne i usta ma za małe
6.Dziewczyna w czarnych włosach jest bardzo ładna. Wielkość oczów jest świetna superowo w nich wygląda. Usta są ładne ale mogłaś je pomalować na czerwono wtedy by lepiej wyglądała. Po zmianie wyglądu jest bardzo ładna ale ma jakiś dziwny nos który niszczy jej urodę. Fryzura jest świetna.
7.Suzue
Jest ładna ale nie podoba mi się wyraz jest twarzy. Włosy ma w świetnym kolorze. I w ogóle ma bardzo ładną twarz ale trochę za jasną skórę ale jest ładna.
8.Miko
Jest świetna podoba mi się strasznie. Nie mam do niej żadnych zastrzeżeń
9.Mari
Jest po prostu cudowna. Podoba mi się strasznie
10.Kozue
Jest ładna ale była by ładniejsza gdyby nie miała piegów. Ma bardzo ładną fryzurę.
11.Simka na wakacjach średnio mi się podoba. Nie ładnie wygląda w piegach. Usta i oczy ma bardzo ładne i na dodatek ładną fryzurę.

Ostatnio edytowane przez agacarter : 08.08.2011 - 05:35
agacarter jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania