|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 26
|
Cóż, ponoć po 300 simowych dniach same dorastają... ale zaklęcie "Dorosłość w minutę" jest takie sobie. Raz specjalnie przed rzuceniem tego zaklęcia zapisałam grę. To jednak nie pomogło - dzieciak wyrósł na szkaradnego dorosłego, a cofnąć się tego nie dało, bo gra automatycznie się zapisuje przy rzucaniu tego zaklęcia. Żeby mieć gwarancję, że dziecko nie wyrośnie na paszczura, trzeba... no, albo można silić się na cierpliwość i spróbować czekać te 300 dni, albo użyć programu GrowUp - nie próbowałam jednak tego.
A w dwójce muzyka też jest całkiem fajna. Dopiero w trójce mamy taką jakąś... nijaką, poza okolicami z WP, zwł. Francją (i to dlatego, że sobie wzięli muzykę z TS1:Abrakadabra :/). |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
The Sims: Trzyma mnie sentyment. Tak sentyment i jeszcze bardziej realne życie
The Sims 2: Wielkie możliwości itd. The Sims 3: Jeszcze jako tako, tak do 1-godzinnego grania Dwójka Wygrywa |
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
The sims1: Grałem kiedyś ale grafika mnie odpychała. W jedynce za brzydka w 3 za plastikowa
The sims2: Grałem dawno, zajmowałem się trójką. Jednak trójka się znudziła i gram w dwójkę The sims3: Ze wszystkimi dodatkami po krótkim czasie sie znudziła i gram w 2
|
|
|
|
#4 |
|
|
W jedynkę grałam dawno temu w ogólniaku i w zasadzie już nie pamiętam.
W dwójkę grałam miesiącami, ale miałam kiepski komp wtedy i miałam simy, ale np nie miałam ścian i podłóg, bo grafika nie wyrabiała, a granie simami zawieszonymi w próżni szybko mi się znudziło ![]() Ostatnio pożyczyłam trójkę, grałam namiętnie dwa tygodnie i... znudziło mi się :/ doszłam do ściany, nie wiedziałam co mam zrobić z moimi ludzikami. Zapisałam sobie save i odinstalowałam grę. Teraz wróciłam do dwójki , mam lepszy komputer więc grafika jest super. Ze wszystkimi dodatkami gra jest realna i nie nudzi się, dużo lepiej udaje prawdziwe życie niż trójka. Chociaż podejrzewam, że jak do trójki będzie więcej dodatków, to też będzie lepiej. Na razie kiepsko i zajmuje strasznie dużo miejsca na dysku. Czego mi brakuje w dwójce, po graniu w 3? Swobodnego biegu historii, wkurza mnie, że jedno dziecko jedzie na studia a pozostałe nie dorastają, że czasem rodzice są młodsi od dzieci, że dbanie o całą rodzinę czyli pożenienie i rozmnożenie wszystkich dzieci wymaga tyle czasu... No i te ekrany ładowania.... Ale w sumie więcej jest plusów - więcej interakcji - więcej karier - można wejść do sklepu czy pójść na dyskotekę - Simy wyglądają lepiej - bardziej realne np zajmowanie się dziećmi- można je kąpać i przewijać i nigdy nie wiadomo o co niemowlęciu chodzi jak w życiu
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Odpowiedz jest prosta 2 bardziej podoba mi się od 3 , mimo iż nie mam wszystkich dodatków nie ubolewam nad tym , ciągle mam nowe pomysły na stworzenie postaci czy dalszy ciąg życia moich simów. W 3 grałam u kuzynki - sama nie mam tej części i nie płacze , wystarczyło mi że zobaczyłam jaka kiepska jest 3.W 1 już nie gram ale mam dodatki i podstawe na honorowym miejscu w szafce
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|