![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Postanowiłem stworzyć kolejny dom w TS2, tym razem jest są to 2 połączone ze sobą apartamenty. Na razie przedstawię tylko jedno mieszkanie, ponieważ nie mam zbyt wiele czasu na zabawę simsami - następne dodam później. Użyłem tylko maxisowych obiektów. Mam nadzieję, że Wam się spodoba.
Ostatnio edytowane przez Charionette : 01.02.2015 - 20:25 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bryła ładna, wnetrza troszkę mniej, widzę, ze pomieszczenia są za duże i miejscami jest pusto
![]() Podoba mi się aneks kuchenny i jadalnie 7,5/10 |
![]() |
#3 |
|
![]()
Bryła UJDZIE, bardzo duża, ma jakiś taki kształt... ten pasek na dole mi się średno podoba, do tego dziwnie wygląda z nowoczesnymi oknami
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Chyba niektóre akcesoria (np. wiertarka w garażu) jest z internetu. Jeśli nie to przepraszam, nie mam wszystkich dodatków. Łazienka mi się nie podoba, wydaje mi się jakaś taka pusta...
Zgodzę się z Cam, chyba trochę za dużo brązu. Najbardziej mi się spodobała kuchnia. Moja ocena to: 7/10. Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
@olanowiak Ta wiertarka (w ogóle ten stos narzędzi) pochodzi chyba z Osiedlowego Życia, tam było wiele takich małych dekoracji.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Plusy:
+ zachowana kolorystyka + ciekawy garaż ![]() + jest wszystko, co powinno być w domu Minusy: - wielgachna działka i późniejsze problemy z jej zagospodarowaniem - pustki w ogrodzie - długi czas dojścia do drzwi wejściowych mieszkania - "część wspólna" trochę zgrzyta - fotele z innej parafii i stolik też, te kwiatki w wazonie (które nawiasem uwielbiam *_*) to pomyłka - wielgachna bryła i późniejsze problemy z jej zagospodarowaniem - strasznie duże i puste pokoje - pomieszane style: pół nowoczesna bryła i "klasyczne" pomieszczenia - pozdrawiam 3-kratkowe szyby ![]() - monotonne wnętrza - BRAK ROŚLIN! Trzy plusy, siedem minusów co daje w sumie 3/10. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Rzeczywiście, ilość brązu jest przerażająca. Fajny garaż, ale wszystko wydaje się ogromnie ogromne, zwłaszcza łazienka. Uwielbiam małe łazienki
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
To tak bryła mi się podoba.
Ale środek nie za bardzo. Dwa mieszkania takie same trochę to głupie na dodatek tyle brąz. Garaż fajny , łazienka duża też ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Hyyym nie podoba się mi bryła, oraz puste wnętrza, bardzo zimne nie pomijając pustej działki. A przerażające jest to, ze w obuch budynkach jest ten sam wystrój ; / 5/10.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|