![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam ulepszenie konkursu Miss.
Wybory Miss Sims World. Chodziło by o to, że były by wypisane kraje. Dużo krajów, żeby dużo userów mogło się zgłosić. I na przykład taki ja wybrałbym Hiszpanię. Musiałbym stworzyć Simkę, o Hiszpańskiej urodzie. Jury w składzie: moderatorów i adminek, oceniało by pod względem: - podobizny do danego kraju, np. typowej Hiszpanki - uroku - prezentacji - pomysłowości itp., itd. Nagrodą była by np. ranga jak powiedział Kacper: Kreator Miss lub coś podobnego. Myślę, że pomysł się spodoba.
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Może coś takiego jak quiz na temat wiedzy o simsach ? ^^
a cd. kreatorów to mógłbym coś potworzyć ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
|
![]()
Widzę, że dawno tu nikogo nie było o.O
co do konkursów to nie jest pomysł na konkurs, lecz pewnego rodzaju udogodnienie, a mianowicie, żeby w konkursach samodzielnych, nie można było widzieć na kogo się głosuje, lecz byłby taki system jak w 4Ż, że wysyłało by się pracę do organizatora i on by je umieszczał w odpowiednim temacie i np. zamiast "Prezentacja 1 by Ruiku" byłoby "Prezentacja 1" a co do konkursów to podoba mi się pomysł z quizem, można by dawać jedno pytanie dziennie/tygodniowo i osoba która udzieliłaby najwięcej poprawnych odpowiedzi dostała rangę "Znawca simsów" lub coś w tym guście. W razie remisów była by dogrywka między remisującymi. ![]()
![]() |
#64 |
Reputacja: 14
|
![]()
@up: tylko jak zamierzasz to zrobić, skoro najpierw uczestnik umieszcza swoją pracę w temacie? Trzeba by było wysyłać na PM organizatorom, co niekoniecznie się sprawdzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Reputacja: 11
|
![]()
@Ruiku, dobry pomysł. Zwykle ludzie głosują na tych co lubią.
Co do konkursów, marzy mi się powrót UMTH
Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 29.01.2012 - 14:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
|
![]() Cytat:
![]() I sądzę, że by się to sprawdziło, gdyż jak mówiła Ashelly: niektóre osoby głosują na tych których lubią :/
![]() I found my own way... :] Ostatnio edytowane przez neville : 29.01.2012 - 14:46 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
W 4Ż się to sprawdziło, a ja sama w moim ostatnim konkursie (który potem był jednym z zadań w 4Ż) też chciałam coś takiego zrobić. Jedyną zmianą teoretycznie jest forma zgłoszenia i zwiększenie się zakresu obowiązków prowadzących.
Jednak jestem przekonana, że szanse na głosowanie "po znajomości" byłyby zmniejszone. Co do sprawdzania kto na kogo głosował, to już może niekoniecznie ![]() Quiz byłby fajny ![]() ![]() Albo można by zrobić drugą edycję konkursu ze znajomości regulaminu ![]() ![]() No, historii już WIEKI nie było! Ostatnio edytowane przez Liv : 29.01.2012 - 15:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
W razie czego, gdyby administracji się nie chciało, to mógłbym wziąć na siebie ten quiz i go poprowadzić, znalazłbym czas, i pytania również bym wymyślił sam, więc czy podoba Wam się ten pomysł?
Pytania byłyby z wszystkich 3 części gry, oraz ze Średniowiecza, i innych gier z Simami w tytule, żeby każdy mógł się wykazać ![]()
![]() |
#69 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Konkurs na simowy filmik.
Konkurs polegałby na stworzeniu przez użytkownika filmiku (3/6min) na temat podany przez organizatora. Lub stworzenia teledysku do piosenki wybranej przez organizatora, lub tej, której sami chcemy. Po prostu konkurs na najlepszy filmik/wideoklip stworzony w simsach. Szczegóły do omówienia przez modów/adminów. Hmm... (macza łapkami) Co wy na to ?
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
probowalam zorganizowac taki konkurs, nikt nie wzial udzialu.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|