![]() |
#1952 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z jednorożcami pewnie będzie tak, że konie będą się mogły przemienić...Tak jak simy mogą w mumię albo np. wampira.Ciekawią mnie groby zwierzaków, a szczególnie koni...I duchy kotów siedzącre na drzewach
![]()
![]() |
#1953 |
|
![]()
Wiadomo do końca kiedy będzie premiera The Sims 3 Zwierzaki? Bo podobno ma być w Październiku jak słyszałam. Jak zamówiłam w przed premierze napisano mi iż Zwierzaki przyjdą dopiero w Listopadzie ;x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1954 |
|
![]()
Oficjalna światowa premiera to 19 październik.
Premiera w Polsce 21 październik. Kiepsko, że kupiłaś teraz, bo gdybyś zamówiła tydzień przed premierą, zapłaciłabyś na pewno mniej. ![]()
![]() |
#1955 |
Guest
|
![]()
ciekawie zapowiadaja sie te zwierzaki ja bardzo chce pazdziernik, juz powiedzialem rodzicom, ze w weekand 22-23 pazdziernik nigdzie nie wychodze bo gram w zwierzaki
![]() I jestem coraz bardziej ciekawy jednorozcow mam nadzieje ze bedzie dla mnie najlepszy dodatek do simsow i licze na co najmniej 3 wielkosci psa i 2 wielkosci kota ![]() |
![]() |
![]() |
#1956 |
|
![]()
Dwie wielkości kota...? Nie wiedziałam, że koty domowe występują w dwóch wielkościach. Kot to kot, zdarzają się wyjątki, ale przeciętny kot waży 3-5 kilo. Czyli za duże to one nie są...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1957 |
|
![]()
No, kot to kot widziałam dużo rasowych oraz dachowców i raczej się wzrostem nie różniły, możliwe, że wagą trochę tak
![]() Screen z jednorożcem! Ja chcę screen z JEDNOROŻCEM! ![]() Jakoś sobie nie mogę wyobrazić wyglądu tego jednorożca. Chociaż znając EA to jednorożec pewnie będzie po prostu białym lub czarnym koniem z rogiem na głowie...
![]() |
![]() |
#1958 |
|
![]()
No nie wiem co by mogli jeszcze dodać jednorożcowi, oprócz rogu... Wiadomo, że będzie tak wyglądał bo inaczej nie może
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1959 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1960 |
|
![]()
Moze będzie mieć np. wyjątkowo długie życie albo jak będzie się na nim siedzieć to pojawi się na jakiś czas nastrójnik poprawiający humor?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 56 (0 użytkownik(ów) i 56 gości) | |
|
|