![]() |
#61 |
Guest
|
![]()
Ja zrobiłem Michała Miklaszewskiego który jest przestępcą ma na razie 3 poziom jeden dzień i już awansuje na 4 poziom w pracy wziąłem sobie długi dom w Sunset Valley mam 6 poziom umiejętności Sport 5 poziom umiejętności Gotowanie i Ogrodnictwo 3 poziom Logiki oraz 1 poziom Wędkowania i Majsterkowania później zamierzam adoptować Wiktora(tak dam mu na imię) oraz znajdę sobie dziewczynę może to będzie Blair Wainwright lecz ona jest policjantką więc może się nie udać ale zobaczę inne dziewczyny na razie koncentruje się na pracy i umiejętnościach oraz potrzebach i jego myślach mam bardzo ładnie wystrojony dom z ogródkiem, a w ogródku jest basen szachy 3 leżaki stół z krzesłami oraz sprzęt do sportu oraz ładnie zadbany ogródek, w który skład wchodzą: 3xSałata 1xWinogron 2xJabłoń a mam takie cechy: Kleptoman, Pasożyt, Geniusz, Uwielbia przyrodę oraz coś jeszcze tylko nie pamiętam co. Mam jeszcze pytanie:
Jakie prace są bezstresowe albo prawie bezstresowe? Wiem że sportowa kariera jest bez stresu są jakieś inne? |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Reputacja: 11
|
![]()
Witam! Chciałabym wam opowiedziec losy mojej simki Eweliny Grang. Tak więc:
Ewelina pochodziła z sierocińca w Riverview. Jej rodzice zmarli dwa dni po jej narodzinach. Kiedy dorosła postanowiła zacząc nowe życie. Była: histeryczna trochę leniwa, romantyczna, przyjacielska i dobra. Wyprowadziła się z Riverview żeby zamieszkac w Sunset Valley. Tam znalazła cichy i przytulny domek. Następnego dnia poszła do parku i poznała samotnego i romantycznego Stilesa Mc.Grawa.Stali się parą. Potem spędzili wspólnie noc. Jak się potem okazało było to najgorętsza a zarazem najważniejsza noc w jej życiu. Zaszła w ciążę. Wtedy Stiles oświadczył jej się nad brzegiem oceanu. Wiedziała że musi powiedziec Stilesowi o dziecku. Nie chciała żeby wychowywało się tak jak ona - samotnie. Ku swojemu zdziwieniu Stiles się ucieszył. Wprowadził się do niej. Dodajmy że Stiles dobrze zarabiał jako łowca talentów więc nie było potrzeby pójścia do pracy Eweliny. Pochłoneła się pisarstwem, a Stiles zaczął rozwijac grę na gitarze. Wzieli szybki ślub na który zaprosili znajomych Stilesa z którymi mieszkał. Obydwoje stali się bardzo rodzinni (zmiana cech). Ewelina dokończyła pisanie książki pt.,, Rozmarzona aktoreczka'' i tego dnia urodziła dziewczynkę o imieniu Wiktoria. Dbałam o Eweline więc mogłam wybrac dwie cechy: przyjacielska i dobra. W domu zaczęło się robic trochę ciasno więc przeprowdzili się do długiego domu z dużym ogrodem w którym jak Wiki trochę podrośnie wybuduje się plac zabaw. Stiles stał się dorosłym a Wiktorka małym dzieckiem. Była oczkiem w głowie rodziców a szczególnie mamusi. To właśnie ona nauczyła ją chodzic i mówic (za dwa dni mała ma urodziny). Aktualnie Ewelina pisze książke pt. ,,walka z wiatrakami''. Starają się również ze Stilesem o drugie dziecko. Więcej już wkrótce Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 05.03.2011 - 11:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 10
|
![]()
Prosto z piekarni działającej Po Zmroku:
Jessica Tower wprowadziła się do Bridgeport by spełnić swoje marzenie zostania aktorką. Wynajęła maleńkie mieszkanie w bloku obok klubu Wodnik i szybko pojechała taksówką na Zaplecze Kryształek Pikczers, by podjąć pracę. Udało się i wszyscy pracownicy od razu polubili młodziutką i piękną statystkę. Pewnego dnia Jessica postanowiła wybrać się do cieszącego się dobrą opinią klubu Kujona. Spotkała tam dwugwiazdkową osobistość, emerytkę i liderkę orkiestry Arię Trill. Obie panie, chociaż w różnicy wiekowej bardzo się polubiły i Jessica dostała pierwszą gwiazdkę osobistości (uważam, że zdobywa się je zbyt łatwo). Szybko dostawała awanse, a w wolnym czasie zabawiała się w klubach z wielkimi osobistościami i została wampirem. Po jednym wypadzie do klubu Banzai (Jessica miała trzy gwiazdki) spotkała kucharza Alexego Fresco. Młodych łączyła dziwna miłość, niby się kochali, a niby nie. Jednak po pewnym czasie Jessica zaszła w pierwszą w swoim życiu ciążę z Alexym. Nie ostatnią. Po paru dniach urodził się mały wampirek, Douglas Tower. Douglas dorastał bardzo szybko, był w SWS (Szkolnej Wampirzej Sekcji), gdzie dostawał świetne oceny, ale nigdy nie miał dziewczyny. I nadszedł dzień jego wyprowadzki. Matka nigdy go nie lubiła, oczekiwała dziewczynki, a do tego szybko zerwała z Alexym, kiedy ten w ogóle się z nią nie kontaktował. Teraz miała cztery gwiazdki i była zauroczona Mathew'wem Hammingiem. Zaszła w kolejną ciążę, tym razem ze swoją najukochańszą córeczką, Abigail. Abigail nie była wampirem, bo i Jessica przestała nim być. Abigail była piękną, młodą dziewczyną, a jej matka rozwijała znajomość z jej ojcem. I nadszedł dzień wyprowadzki Abigail (trzy gwiazdki). Jej marzeniem było zakochać się, no i się zakochała w Bronsonie Littlerze... Abigail i Bronson wydawali się dla siebie stworzeni... Nie na długo jednak. Littler (jako chłopak Tower) nie miał ochoty jej całować. Po dwudziestu mozolnych próbach Abigail poddała się i zerwała z Bronsonem, wypominając mu wszystko. Zdesperowana, wzięła szybki ślub z niejakim Barrym Tenderlovem. Młodzi kochali się jak nikt, a tego wynikiem była mała Camille. Barry rozpoczął pracę na komisariacie, a Abigail (dotychczas dziennikarka) zmieniła zainteresowanie na politykę. A Camille była już dzieckiem, lecz dostawała bardzo złe oceny. Najbardziej lubiła swoją wampirzą koleżankę, Belisamę Hemlock. Razem budziły postrach w szkole (dziewięciolatki!).Ale nadszedł ten czas. Barry stał się oficerem patrolu i musiał kwestionować mieszkańców Bridgeport. Szef zlecił mu sławną Caroline Custard. I rzecz jasna Barry się w niej zakochał, bardziej niż w żonie. Szybko, nie wiedząc co robi zerwał z Abigail i wyprowadził się do Wieżowca Cebulów. Abigail z desperacji zapomniała, że boi się wody. Weszła do basenu o drugiej w nocy, zmęczona i utopiła się. Także, Camille (nastolatka) musiała sama zarządzać luksusowym apartementem rodziców w Domu na Wyłomie... CDN Ostatnio edytowane przez Cynthia : 31.03.2011 - 16:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
|
![]() Cytat:
czekolada, kiper składników to drugi poziom ![]() przepraszam, pomyłka. to poziom czwarty i bardzo przepraszam ![]() Ostatnio edytowane przez Cynthia : 05.04.2011 - 15:23 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
Przedstawię moje trzy ulubione historie:
MIDGEN Kelly Midgen mieszka w Sunset Valley i była młodą wdową. Dlaczego? Kelly miała zamiłowanie do dalekich podróży, i kiedy już zdobyła wszystkie punkty wizy i miała wakacyjne domy, postanowiła zapolować na jakiegoś chłopaka. Była akurat we Francji, i poznała tam Julesa Fouchniera. Wzięła szybki ślub, i wróciła do ich małego domku. Tam przyszła na świat Ata, a potem bliźnięta: Jacob i Timbo. W między czasie Jules przeżył pewien odchył (bycie mumią). Musieli się przeprowadzić, bo lokaj sypiał w gabinecie, a każdy na siebie wpadał. Wprowadzili się do wielkiego domu obok wodospadu. Midgenom nie dokuczała samotność, dopóki mieli siebie. Ale Kelly i Jules wybrali się w podróż do Champs, aby odwiedzić rodzinne strony jej męża. Żabojadowi przyszła chętka na kąpiel, i się utopił (pomogłam mu). Kelly szybko pochowała męża, wróciła do domu, i przeprowadziła się wraz z dziećmi nad plażę, gdzie zbudowała własny dom. Z pracy musiała zrezygnować, nie wyrabiała się, i chyba nie ma już nadziei na nową miłość. Dzieci to wzorowi uczniowie. Ale, ale, powoli z gość z Egiptu, Zaki Taymurh, który zawładnął jej sercem. Dzieci za nim szaleją, ale Kelly (która kocha go szaleńczo), nie zmieniła nazwiska. Dlaczego? O to trzeba już się pytać samej Kelly. SMITH Dot razem z siostrą Pat wprowadziła się do wieżowca, ale zaraz Pat stamtąd zwiała, ponieważ Dot stała się istotą paranienormalną. Była również gwiazdą. Conocne wypady do klubów i barów przyniosły nieoczekiwanego członka rodziny- Luke'a, syna Mistrza Zastawy. To jednak nie oznaczało małżeństwa, tylko przeprowadzkę. Następne dzieci nie dały na siebie długo czekać, kilka simowych dni później urodziły się bliźniaczki, córki Toma Wordy- Cathy i Lily. Następna była Ivy, która kocha słońce i ogród, a potem James. Ten ostatni był już ślubnym dzieckiem Dot i Vladimira Shlick. Ale Vlad odszedł od Dot, a ta pozwoliła się utopić najmłodszemu synowi. Z wielkiej twierdzy wprowadziła się do małego mieszkanka. Znów w jakimś klubie spotkała Barry'ego T. i urodziła syna Sama, bo z nim się nie związała. Sama zabrała opieka społeczna. Następną zdobyczą był pan Hamelock. Dot zapragnęła mieć dzieci znów przy sobie. Długo walczyła o to z Lily. I urodziła dziecko, Ethana. SZCZERBIEC Rudowłosa Marta poznała Juliusza na studiach i od tego czasu nigdy się nie rozstają. Oboje chcą wielkiej rodziny. W ich uporządkowanym i skromnym życiu nagle pojawiła się... Karolinka, cudowna dziewczynka! Trzeba więc było się przeprowadzić do nowego, wielkiego domu (obok Przyjaciółek z Pracy...). Tam na świat przyszli Adaś i Dominik. I lokaj się wprowadził... Tylko jeden pokój pozostał niezamieszkany, i Szczerbcowie postanowili to zmienić. Wkrótce w Wielkim Domu zawitały Elżbietka, Olcia i Agatka, piękne i zdrowe trojaczki. Małe dzieci, starsza Karolinka i młodsi Adaś i Dominik potrafią już wszystko to, co najważniejsze. Ostatnio edytowane przez Czyniąca_Hałas : 23.04.2011 - 16:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Moja simka, Julia (nazwiska nie podam, gdyż dodałam swoje), jest muzyczką. Nie ma rodziny, lecz zbieram jej punkty życiowe, aby kupić coś do zmienienia cech. Wtedy według sposobu postaram się o dziecko z duchem. Gram bez kodów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
Moje dwie simki jedna stworzona wcześniej a druga która stworzyłam później obie mieszkają w SV i są małżeństwem. Zofia i Ania o ile się nie mylę to Zofia pracuje w karierze kulinarnej a Ania w karierze muzycznej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
No to tak..
Zrobiłam taka plastikowa lalunie ;d Jest ona na trzecim szczeblu kariery muzycznej.. zapoznalam ja z tatuazysta, potem ona z nim chodzila.. zrobilam im Bara-bara.. ale nie wiem jakim cudem ona zaszla w ciaze O.O.. Potem urodzila blizniaczki ( w miedzyczasie zareczyla sie z tatuazysta) wziela z nim slub.. zaczela go zddradzac z jakims zonatym ziomem.. I to w ich domu.. on to zobavzl r.. rozwiodl sie z nia... i wyprowadzil O.O Teraz ona jest zareczona z tym ziomkiem x |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
No i spodziewaja sie dziecka O.O
|
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
A mi się Mc.Grawowie skasowali
![]() Ale oto przedstawiam wam kolejną rodzinkę: Rachel Cabot wprowadziła się do Sunset Valley w poszukiwaniu szczęścia. Rozpoczęła karierę jako dziennikarka. Pewnego dnia poznała Leightona Sekemoto. Zaczął się burzliwy romans. Niestety, kiedyś przyszła bez zapowiedzi, zobaczyła go całującego się z Madison. Natychmiast z nim zerwała. Była załamana ponieważ straciła chłopaka i jeszcze złodziej zabrał jej tv za ciężko zarobione pieniądze. Pocieszenie znalazła wkrótce w ramionach Christophera Steela. Niedługo potem zostali parą. Byli w sobie zakochani jak para nastolatków. Pewnego dnia Chris zaprosił Rachel na piknik na plażę. Kiedy zaczęło się ściemniać oświadczył jej się (oczywiście się zgodziła). Urządzili piękne i wystawne wesele w ogrodzie panny młodej. Parę dni po ślubie Rachel zaszła w ciążę. Urodziła się malutka Jane. Christopher w międzyczasie osiągnął 5 poziom kariery biznesu a Rachel 4 w dziennikarstwie. W urodziny Jane Rachel dowiedziała się, że znowu jest w ciąży. Po paru dniach urodziła Megan. Szybko dorosła do małego dziecka natomiast Jane ma urodziny za 2 dni. cdn.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|