![]() |
#51 |
Reputacja: 26
|
![]()
A teraz trochę z innej beczki - jakiś czas temu ściągnęłam trochę maxisowych domów z neta (obecnie można je ściągnąć na stronie http://simechoes.org/simechoes1/maxis/maxisindex.html) i postanowiłam przenieść do dwójki dom państwa Jones. Ponieważ jednak nie wszyscy być może kojarzą ten dom i tą rodzinę, przedstawię ich. Przepraszam za trochę niewymiarowe zdjęcia z jedynki.
Po zainstalowaniu ten dom pojawia się na Alei Simów 1: ![]() Z bliska: ![]() ![]() A oto rodzina, która go zamieszkuje: ![]() Uploaded with ImageShack.us A oto moje wersja - w The Sims 2: ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() Kuchnia: ![]() ![]() Sypialnia Edwarda i Barbary: ![]() ![]() Pokój Bobby'ego (po co mu domek dla lalek - nie wiem): ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() Podwórze: ![]() ![]() All images uploaded with ImageShack.us Szczerze powiedziawszy, dom zbudowałam jakiś... miesiąc temu, może mniej. Potem jednak nie mogłam go w Simsach znaleźć ![]()
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 01.01.2011 - 20:59 Powód: zmiana zdjęcia |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Śmietnik w salonie - Simy nie mają litości! x(
Kurczę, nie znałam tego. Ciekawe, czy wcześniej były może na oficjalnej stronie TS1 (obecnie niestety niedostępnej ![]() Przy stoliku do szachów jest dokładnie to samo krzesło co w kuchni, jednak w dwójkowym odwzorowaniu różnią się kolorem. Roślinka stojąca na stolę przypomniała mi bardziej tą pelargonię, aniżeli fiołka ![]() ![]() Te drzwi za 100 (dobrze pamiętam?) mogłaś w dwójce zastąpić tymi drewnianymi, troszkę droższymi od tych, co masz teraz. Jest tam brązowy recolor, chyba nawet wybrany jako domyślny, więc można śmiało ![]() Za bardzo masz wyostrzone zdjęcia, szczególnie te z zewnątrz. Weź przesuń w grze ten suwak na wysokość 3/4 - myślę, że nawet lepiej Ci się będzie dzięki temu grało ![]() Widzisz, jest trochę niedociągnięć ![]() ![]() Zainteresowała mnie rodzina Valentino, może tego byś się podjęła? |
![]() |
![]() |
#53 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podoba mi się ten dom ma straszną bryłę i fatalny kolor zewnątrz. Przed pokój jest straszny. W ogóle mi się nie podoba ponieważ nie jest umeblowany i co to ma być.
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
agacarter gratuluje inteligencji, przeciez widac, ze to jest dom odwzorowany z the sims 1, ona sama sobie go nie wymyslila.
i mi sie dom bardzo podoba! w ogole to zazdroszcze Ci tych simsow 1 :< |
![]() |
#55 |
|
![]()
WOW
![]() Nie chciało by mi się odwzorowywać idealne kopie domów z jedynki i przenosić do dwójki. Poza tym ściągasz te wszystkie rzeczy z jedynki... Nie no, podziwiam cię, ja bym zapewne nie dała rady zrobić coś identycznego ![]()
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
to naprawdę dobre odwzorowanie! miałem go kiedyś ale go zbuldożerowałem :< fajnie wychodzą ci te kopie. twórz dalej!
|
![]() |
#57 |
|
![]()
Lal! Swietne... Dom Marka Kawalera : DDD ... oh, mam do niego wielki sentyment!
![]() Dobra robota, buduj dalej ![]()
#58 |
Reputacja: 12
|
![]()
Domy są świetne... chętnie zobaczyłbym zamek z otoczenia 2. Byłby idealny dla wampira.
|
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
No, Master chylę czoła przed Twoją chęcią odwzorowywania domków z poczciwej jedynaczki
![]() Czekam na kolejne prace. |
![]() |
![]() |
#60 |
Reputacja: 12
|
![]()
Że się zapytam, będą kolejne? Bo mi się to bardzo podoba
![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|