![]() |
#121 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
btw, to ciekawe, że wypowiedziałeś sie pozytywnie o BR, a kiedy rudzielec skrytykowała Twoje FS, nagle Jej opowiadanie przestało Ci się podobać... Jak mogłem zapomnieć o F4? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Reputacja: 10
|
![]()
Drogi przyjacielu, pochwaliłem bodajże jedną czy dwie rzeczy w BR i raczej z czystej kurtuazji. Podoba mi się subtelne przeprowadzenie wątku erotycznego. Jak na rzecz tak treściwą to niewiele pochwał. Tak więc proszę nie insynuować, że wypowiedziałem się o tym tekściku pozytywnie. Następnie wykazałem jedną rzecz, która mi się nie podoba - mianowicie masakrowanie języka, który jest mi bliski.
Z zamkniętych podobają mi się Więzienne melodie. Ostatnio edytowane przez Gejowniczek : 18.07.2011 - 15:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Reputacja: 26
|
![]()
No proszę, panie Gejowniczek, nie wiedziałam, że pan i chrupek jesteście kumplami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
|
![]()
Ta, Gejowniczek wyłączył myślenie w momencie pisania tamtego postu.
Myślisz, że bez konta nie da rady czytać ? Wracając do myśli przewodniej tego tematu :> Mnie też spodobały się Więzienne melodie oraz Pokuta. Do gustu też przypadła mi Rzeka wspomnień i także, póki była w tym dziale prowadzona, Dziedziczka ognia. Rosanie. ![]() PS Chrupek thx za obronę (jeśli można to tak nazwać) xD Po za tym, widzę, że Gejowniczek, jest trudnym i snobistycznym typem człowieka. ^^ Nikogo tu nie obrażam.Stwierdzam fakty tylko i wyłącznie. ;>
![]() |
#125 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() EDIT!: przeczytałem jeszcze raz komentarz Gejowniczka ![]() zresztą kończmy już tę dyskusję. nie zdziwię się, jeśli okaże się, ze to kolejne 'rodzeństwo' pearly czy jak mu tam było... Własnie zacząłem czytać "Zaufaj Magii", w sumie nie wiem po cvo, skoro i tak nie bedzie kontynuacji ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Mroczny Pan Skromności : 18.07.2011 - 17:23 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
|
![]()
Cass - jak było naprawdę, by Master of Disaster
To genialne i jedyne fotostory (prócz zamkniętej już niestety opowieści Porcelanowej lalki Zaufaj magii) które potrafię czytać bez przymusu. Żałuję tylko krótkich odcinków.
![]() |
![]() |
#127 |
|
![]()
Niezmiennie od poczatku przebywania na forum czytam:
Belle Rose by Rudzielec Marzenie jutra... by Liv Cass - jak bylo naprawde by Master of Disaster a z zakonczonych; 4 serca by sing Melodia strachu by Vipera
![]() |
#128 |
Guest
|
![]()
4 serca by sing
Melodia strachu by Vipera Cass - jak bylo naprawde by Master of Disaster Belle Rose by Rudzielec Moje ulubione... |
![]() |
![]() |
#129 |
|
![]()
Z tego, co przeczytałem dotychczas, to:
"Vorg" by rudzielec (moje ulubione FS ![]() "Cass - jak było naprawdę" by Master of Disaster "Detektyw Georgia Roberts" by Gio (mam nadzieję, że to FS jeszcze kiedyś powróci ![]() "Marzenie jutra" by Liv |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
|
![]()
"Marzenie jutra " - Liv
" Klub Białych Kotów " - Kloa
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|