![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej! Oto historia pewnej ślicznej dziewczyny Elizy, która szuka miłości
![]() Prolog Hejka! Dzisiaj przeżyłam super dzień bo to był mój pierwszy dzień w Rivierew. A oto ja - ani brzydka ani ładna: ![]() Wiecie, że już mam pracę! Jestem specjalistką w SPA. A obok mojej pracy jest bardzo fajny park. Wybrałam się dzisiaj do niego: ![]() Ale tak naprawdę to chce malowac i rysowac. Nawet już kupiłam sztalugę! Moim najwiękrzym marzeniem jest jednak znalezienie chłopaka moich marzeń. Spotkamy się jutro. Dobranoc! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
|
![]()
To jest prolog?!
![]() To 12 zdań i 2 zdjęcia nie ukazujące nic ciekawego... -.- To co, że obok pracy jest park i ona do niego poszła? ![]() To co, że chce malować i rysować i kupiła już sztalugę? ![]() Cytat:
Ja bym tego prologiem nie nazwał, raczej marną zapowiedzią. Noale będę czytał i oceniał...
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
Ogólnie piszesz bezbarwnie, infantylnie (5 lat?) i nudno. Polecam Ci... poczytać inne FS i zobaczyć jak to się robi. Będę zaglądać
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
nie wiem nawet, o czym bedzie dokladnie to fs ![]() poczytaj inne, np. 'Belle Rose' czy 'Marzenie jutra', moze cos wywnioskujesz...
![]() |
![]() |
#5 | ||||
|
![]()
Chwilkę mnie nie ma, a tu dwa nowe FS wyskakują!
Pierwsze: tytuł/nazwa tematu jest mało zachęcający. No sama powiedz. Ten "prolog"... nie wiem, czy oby na pewno można to nazwać prologiem, bo ile informacji przekazuje? Że jakaś dziewczyna przeprowadziła się, pracuje w spa i lubi malować. Jakieś to suche takie :/ Mogłabyś podawać trochę więcej informacji, w tym tych zbędnych - historia wtedy staje się barwniejsza. Drugie zdjęcie jest zbędne, nic nie wnosi. Błędy, które zauważyłam, a jeszcze nikt o nich nie napisał: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Marzenie o chłopaku marzeń ( ![]() Cytat:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Czytając to przyszedł mi na myśl pamiętnik jakiegoś dziecka. Zrobiłam to, kupiłam tamto...
Cóż, nie nazwałabym tego prologiem, tak jak już wspomnieli inni, jednak poczekam na pierwszy odcinek, w którym może będzie się coś działo. Poćwicz trochę, a na pewno pójdzie ci lepiej... a no i ortografia!
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
No comment.
Ja czytam i wyobrażam sobie akcję: Idę sobie ulicą jak gdyby nigdy nic, podlatuje do mnie jakaś nadpobudliwa 11-latka i nawija z super ultra szybkim tempem to co napisałaś tutaj. Jeżeli masz zamiar pisac tu to co robisz ze swoją simką z jej perspektywy, to daruj sobie, chyba że planujesz coś lepszego.
![]() |
#8 |
|
![]()
Jak na razie nie zaciekawiłaś i chyba już nie zaciekawisz, bo niestety prolog bardziej zniechęca niż sprawia, że chce się nadal czytać to FS.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
OMG! A ja ci w simsy pozwoliłam zagrać. Mówiłam żebyś tego nie wstawiała!
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Najpierw napisałaś, że Eliza jest nowa i ma już pracę, okej.
A obok jej domu jest "fajny" park (nie używaj takich określeń, bo one nic nie mówią. Dla mnie "fajny" to pełny ludzi i wielki, dla innych "fajny" to mały, tajemniczy), a wiemy tylko tyle, że się do niego wybrała i ni z tego ni z owego mówi, że chce pisać i malować ![]() A na koniec: dobranoc. Ona poszła spać w tym parku, czy co? Rady: -opisuj jej myśli, przemyślenia -jak już nie chcesz pisać o parku, to albo wcale nie pisz, albo napisz coś w stylu "spędziłam tam tyle czasu słuchając śpiewu ptaków/jedząc banana/gapiąc się na fontanny i w końcu stwierdziłam, że tego typu miejsca są nie dla mnie/że takie miejsca mnie odprężają i poszłam do domu" zamiast nagle zmieniać temat -opisuj miejsca! wydarzenia! -ściągnij z internetu jakieś dodatki dla simki, bo trochę tak "surowo" wygląda ![]() PS. skoro się już przedstawia (w tym... pamiętniku?) mogłaby napisać jak ma na imię ![]() Ostatnio edytowane przez Kjalvör : 11.08.2011 - 18:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|