|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Miałam kłopoty z przeglądarkom ale nadrobiłam wasze rodziny
cudowne uwielbiam czytać ich losy uuu foch genialny ha haPomimo błędu 12 i ostatnio wyłączaniem się gry gram dalej ale tu daje stare zdjęcia jeszcze ![]() Dalsze losy rodziny: NEWTON kto nie pamięta: klik klik klik klik klik I tu już możecie się nie łapać, bo skakałam od jednego do drugiego domu ![]() Rodzinka się rozrastała a przeszedł czas na zbiorowe urodziny Czyli Nadia z Kai'em (stawali się staruszkami) i Dylan z dziewczyną Krissy (młodzi dorośli) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dylan kochał Krissy więc już tego samego dnia oświadczył jej się. Oczywiście się zgodziła ![]() ![]() ![]() Nadia i Kai pomimo wieku nie zaniedbywali swojego małżeństwa ![]() ![]() Kai postawnowił przejść na emeryturę wszyscy go pocieszali nawet zięć w bokserkach ![]() ![]() Dylan skończył szkołę i myślał o wieczorze kawalerskim ![]() ![]() Oczywiście taki mu zrobili Szwagier Elton zaprosił tancerkę ![]() ![]() Dylan poprosił ojca Krissy o rękę córki. Dostał jego błogosławieństwo ![]() ![]() Babcia Nadia z małym Krisem jej pierwszy wnuk ![]() ![]() Kris miał urodzinki ![]() ![]() A Dylan ślub ![]() ![]() Goście weselni, a szczególnie rodzice byli poruszeni ![]() ![]() Krojenie tortu ![]() ![]() Dylan przeprowadził się na drugą stronę ulicy wraz z Krissy mieszkali blisko by w razie potrzeby pomóc starszym już rodzicom i siostrze ![]() Dylan pracował w wojsku ![]() Gdy odłożył trochę pięniedzy postanowił zabrać Krissy na podróż poślubną do Chin ![]() Razem siadali przy ogniu i nawet nic nie mówiąc uwielbiali spędzać ze sobą czas ![]() ![]() A teraz główna część podróży Trenowanie sztuk walki. Dylan wiedział, że Krissy pragnęła wyjechać do Chin i trenować (sportowiec tak jak Dylan) i spełnił jej marzenia ![]() ![]() Nawet zrobili sparing ![]() ![]() Wracając do (głównego domu). Dziadek Kai z wnukiem Krisem ![]() ![]() Shine znów zaszła w ciążę. Zawsze pragnęła mieć więcej dzieci ![]() A tu znów dom Dylana i Krissy ![]() Krissy zaszła również w ciążę Tu z teściową(Nadią) żartują ![]() ![]() Po powrocie Nadi od Krissy i Dylana , Shine oznajmiła mamie że jest w ciąży! ![]() ![]() Elton (mąż Shine) oczywiście był zachwycony ![]() ![]() Dylan (brat Shine) również się cieszył że jego siostra znów urodzi dzidziusia i to w tym samym czasie co jego żona ![]() ![]() Shine z Kissy chwalą się brzuszkami (szwagierki)![]() ![]() Shine ciągle myślała o ciąży "o ! chyba kopnęło!"![]() Babcia Nadia była zachwycona że Dylan i Krissy będzą mieć potomstwo ![]() ![]() Dziadek Kai też się cieszył z pierwszego wnuka od strony syna ![]() Dylan (brat Shine) ciągle opowiadał Shine że ich dzieci będą przyjaciółmi i razem będą odrabiać lekcje ![]() c.d.n. niebawem mam nadzieję
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|