![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzisiaj wieczorem zobaczę.
![]() Spróbuję jeszcze napisać dwunasty bestseller, to może wtedy się pojawi. Szukałam tez w googlach, na blogach, o tej powieści wa... wodewilowej. Znalazłam to samo co HardaBrzoza - napisać 10 bestsellerów i potem można pisać wodewilowe książki. ![]() Może jeszcze coś wymyślę, jak mi się uda (lub nie) to napiszę ![]() EDIT: Nessa - Wpisałam buydebug i poszłam moją Simką do księgarni. Książki o białej okładce nie było, poza tym nie wiem czy buydebug coś zmienił, ale książek jakby przybyło ![]() Napisałam 12. bestseller i wtedy pojawiła mi się opcja napisania arcydzieła. Napisałam 2. takie książki, a ich okładka nie jest biała, tylko czerwona z chyba perkusją ( ![]() Chyba nic więcej nie wymyślę, bo nie chce mi się powtarzać tego wszystkiego na innym Simie, po siedziałam przy komputerze z godzinę, patrząc jak Caroline pisze i kasując większość okazjii (które, powiem szczerze, zaczęły mnie denerwować ![]() Może Wam się uda napisać wodewil. ![]()
www.karinaplaysims.blogspot.com Ostatnio edytowane przez carineesz : 21.08.2011 - 13:38 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|