![]() |
#671 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#672 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ponawiam.:x |
|
![]() |
![]() |
#673 |
Guest
|
![]()
mam problem .
robie misje `Legendarna Fontanna` musze pokazac , ze mam wade Pycha i musze zdobyc bonus `Zaślepienie Pychą` co zrobić .? |
![]() |
![]() |
#674 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
cytat z tej strony: http://www.gamestar.pl/news/367858/S...a.powraca.html
www.karinaplaysims.blogspot.com Ostatnio edytowane przez carineesz : 23.08.2011 - 08:46 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Guest
|
![]()
Mam problem jestem w misji śmierć awatara i jakubianinka ma zrobić ognisty miecz 0.o
Próbowałam pójść do miasta , kupić u kowala wyrabiać w kuźni kowala wyrabiać we własnej kuźni pójść do lasu popłynąć statkiem kliknąć na siebie wyłączyć i włączyć grę spowitem i ... NIC pomocy! ![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
|
![]()
Diablica, jak dokładnie brzmi polecenie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#677 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#678 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie, czy ktoś może wie o co chodzi w zadaniu dla wszechwidzącego "spędź 42 godzin z rzędu ze światłem nadziei". Nie mam pojęcia co to oznacza, a chciałabym wypełnić wszystkie zadania. Proszę o odpowiedź.
i jeszcze jedno zadanie sprawia mi problem "bądź opity przez 24 h" poiłam moich bohaterów, pilnowałam żeby tez nie było za dużo, całe dnie siedzieli w swoich chałupach i pili ale nic to nie dało. wie ktoś może co robię nie tak i co trzeba zrobić żeby zaliczyło to zadanie? Ostatnio edytowane przez followleajo : 02.09.2011 - 08:47 Powód: dodatkowe pytanie |
![]() |
![]() |
#679 |
|
![]()
Pożyczyłam od znajomej obydwie części Średniowiecza i postanowiłam przetestować. Przeszłam ten mętny samouczek i nie bardzo wiem co dalej. Na początku to w ogóle nie wiedziałam jak wrócić do tej mojej Królowej, ale OK, zajarzyłam, że muszę wybrać misję, więc wybrałam tą o wynalazcach. No ale chciałabym pograć kimś innym, np jakimś kowalem, czy płatnerzem czy kimś w tym guście. Da się? A jeśli tak to jak? Mam tą grę tylko do soboty i chciałam ją gruntownie przetestować. Jak na razie to uważam, że gra jest do bani i raczej jej nie kupię, ale kto wie, może mnie wciągnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
|
![]()
Jak przejdziesz misję, to zdobywasz punkty. Za te punkty możesz kupić np. kuźnię (o ile posiadasz ich odpowiednią ilość). Potem, w misjach wybierasz taką, której bohaterem jest Kowal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|