|
|
#11 |
|
Reputacja: 10
|
Dzięki za słowa uznania, aż się chce wstawiać zdjęcia. Wy też macie super fotki i super rodziny, no i coś się dzieje. Moje Simy po prostu wychowują dzieci, nigdzie nie bywają, od baaaardzo dawna nie wysłałam nikogo na wakacje.
Aleksandra uczy syna, Franco, mówić... ![]() Sedrick uczy małego chodzić. ![]() Chowamy się przed mamą, bo chce wmusić kaszkę.. ![]() Aleksandra maluje, tak jak jej matka, babka i zapewne prababka. ![]() Sedrick rzeźbi, nie jestem zbyt oryginalna, jeśli chodzi o ich zajęcia. ![]() Kobry bywają brutalne ![]() ![]() A tutaj już powrót do rodowej rezydencji Ćwirów. Młodsi chłopcy (trojaki), odrabiają lekcje. Ich imiona to Henryk, Andrzej i Marcin. Ich starszy brat, Grzegorz, jest już nastolatkiem. ![]() W czasie mojej kilkudniowej nieobecności, ich służąca się wyprowadziła. Nie mogłam przecież pozwolić na taką samowolkę... Wróciła na stare śmieci. ![]() Dzieciaki podczas snu... Przesadziłam z prokreacją, to jest pewne ![]() ![]() Dzieci idą do szkoły. To dziwne, chciałam im zrobić zdjęcie w autobusie, ale jednego z nich nie było widać. To duże niedopracowanie. Autobus powinien być przystosowany do 7, a nawet 8 dzieci.
|
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|