![]() |
#2742 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ubrania są nawet nawet ale fryzury takie sobie i jest ich mało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2743 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam nadzieję, że w rzeczywistości jest to duże miasta, a jedynie ze zdjęć wydaje się takie malutkie. Zważając, że obecnie ciężko mi postawić jakąś większą parcele w Twinbrook, w którym obecnie gram, to może być to nie lada wyzwanie dla mnie, żeby w AP wszystko upchnąć i jeszcze zrobić to tak, aby wyglądało w miarę estetycznie i dopasowało się do otoczenia.
![]() |
#2744 |
|
![]()
ciuszki nie są takie złe. a to miasto to jest fajne, takie malutkie. ja wolę małe miasteczka
![]()
![]() |
#2745 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
@up. JA tak samo, w BP nie mogę się odnaleźć, a jak tam mieszkam, to z domu nie wychodzę, bo przemieszczanie się długo, bardzo długo trwa... A tak w SV na weekendy (simowe) robie sobie pikniki w pobliskim parku i takie tam...
Te miasteczko właśnie jest do tego stworzone. Nie dla przemysłu, tak jak BP, tylko dla spędzania chwil ze swoimi pupilami i rodziną.... Takie jest moje zdanie.. ![]()
![]() |
#2746 |
Guest
|
![]()
Ja też lubię małe miasta, gram ciągle w Twinbrook lub w Sunset Valley, rzadziej w Bridgeport, ale chodziło mi o to, że w Appaloosa Plains nie będzie dużo miejsca na domy dla simów.
|
![]() |
![]() |
#2747 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2748 |
|
![]()
no widać, że jest mało miejsca na domy. ale może to tylko tak wygląda.
![]() |
#2749 |
|
![]()
Ja się cieszę, że będzie to małe miasteczko (mam nadzieje), bo ma to być wiejski klimat, a na wsi raczej jest mało osób, domów, po prostu spokój.
![]() |
#2750 |
Guest
|
![]()
Ja zwykle gram w SV, poniewaz inne miasta mi sie jakos nie podobaja. Co do nowego miasteczka,to nie przeszkadza mi,ze jest niewlieki. Byleby zmiescil sie w nim moj domek i bedzie dobrze.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
|
|