|
|
#17 |
|
Reputacja: 10
|
Oto historie mojej najnowszej rodziny. Zadomowiła się ona w jednym osiedlu z placem zabaw w Jaskini Pokrzyku. Mieszka tu w zasadzie kilka rodzin, a każda z nich żyje pełnią życia.
Oto jedna z córek Gąsków, bo tak nazywa się tak rodzina - Julia. ![]() Jest to radosna i wesoła dziewczynka, która kocha wychodzić na plac zabaw i spędza tam nieomal cały dzień. Drugim ich dzieckim jest Wiktoria, inna odmiana Julii, tyle, że lubi bardziej od Julii towarzystwo innych dzieciaków z osiedla. URL=http://imageshack.us/photo/my-images/708/screenshotyos.png/] [/URL]A ich trzecim dzieckiem jest Szymek, kolejne dziecko żyjące pełnią życia. ![]() Wiktoria, gdy tylko poszła na plac zabaw, zauważyła tam chłopca w jej wieku. Dzieci od razu się polubiły i zaczęły się razem bawić (chłopiec ma na imię Ludwik Kraśko) ![]() Julia natomiast pokochała zabawę na zjeżdżalni. ![]() Wkrótce i ona zaprzyjaźniła się z Asią, kolejną dziewczynką ze swojego osiedla, a ponieważ Asia miała piłkę, miały się czym pobawić. ![]() Natomiast Wiktoria postanowiła opznać bliżej Ludwika. Od razu się zaprzyjażnili. Chwilę później, Ludwik popisał się przed Wiktorią swoją umiejętnością robienia gwiazdy. ![]() Czas na matulę dzieci. Poznała właśnie mamę Asi - Kamilę, a w międzyczasie tata zadzwonił po dyrektora. Rodzina wróciła do domu, a rodzice okazali sobie miłość. ![]() c.d.n. Część druga Dzieci trafiły do prywatnej szkoły. Na następny dzień, ich mam postanowiła stać się pianistką ![]() ![]() Lekcjeeee... ![]() cdn, bo nie chce mi się wklejać sporej ilości zdjęć. Ostatnio edytowane przez Arisane : 27.08.2011 - 14:20 |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|