Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.08.2011, 15:10   #1
Eithne
Guest

Domyślnie Odp: Dom 'Uroczy klimacik'

Ten domek wygląda bardzo przyjaźnie, prosto i zdecydowanie coś w sobie ma.
Z zewnątrz jest trochę pusto i szkoda, że nie ma tej ścieżki z kamyków poprowadzonej do ulicy, no bo jak tak chodzić po trawie do domu Nie pasują mi tez te krzesła poustawiane w około paleniska. Ja mam również alergię na niebieskie domy, może ten kolor jest jeszcze taki przygaszony i spokojny, ale mimo wszystko...
W środku jest fajniej
Kuchnia - bardzo mi się podoba, fajnie połączenie kolorów i dobrze, że blaty są jasne.
Salonik - przytulnie, miło - podoba mi się.
Sypialnia - jest jednak dla mnie trochę za ciemna, wiem, ze taki koncept kolorów w domu, ale trochę w niej mrocznie...
Łazienka - ma swój klimacik, podoba mi się. Można by było się w niej zrelaksować przy kąpieli, pomysłowe tapety.
7/10

Hej, ale nie kończ na tym - rób kolejne, jestem pewna, że będą świetne - zawsze kolejne są lepsze od poprzednich.
Ja może też się zdecyduję na wstawienie zdjęć jakiegoś swojego domku, ale zobaczymy...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania