![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Najpierw zacznę od plusów, po pierwsze wmiare ładne zdjęcie i plus za podniesione ściany-koniec plusów
Bryła Nie ładna, wydaje się jakbyś wybudował ją wzorując się na jakimś domu ze zdjęcia i nie wyszło Ci to. Dom jest po prostu brzydki, nie chciał bym tam mieszkać. Jak ktoś mi pisze, że nie umie zrobić ogrodu to wydaje mi się, że po prostu idzie na łatwizne, co to za problem rozsadzić wzdłuż podjazdu pare krzewów, wrzosów i może tuje, przecież każy człowiek na codzień widzi ogrody, więc nie wiem w czym problem było go t zrobić. 'Salon WTF? co to za ścianka-murek wyciągnięta z ogrodu, widziałeś u kogoś coś takiego, zupełnie nie ustawnie, salon jest chyba najgorszym pomieszczeniem w tym domu \, wystarczyło by troszkę pomyśleć aby to pomieszczenie wyglądało troche bardziej realnie ![]() [b] Schody Czy mieszkańcy tego domu należą do sekty? co to jest za tymi schodami dodam, że to coś jest brzydkie i powinno stać w ogrodzie ![]() Jadalnia Może być ale te meble ogrodowe :/ Kuchnia Widze, że uwielbiasz robić zimne do szpiku kości i kamienne wnętrza, te 'skalne' szafki nie prezentują się dobrze. I jeszcze ten murek ;(( ŁazienkaTen obrazek jest od czapy, zupełnie nie pasuje? Oceniam na 2/10 dom mi się nie podaba, użyto jest w nim za dużo kamienia i wnętrza wydają się zimne i nie zamieszkanie ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|