![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
obie simki sa bardzo ładne, nie wyglądają jak jakieś wyimaginowane panienki, tworzysz świetne prezentacje
![]() bardzo dopasowane mają fryzury, no i te boskie usta ![]() No ja jednak się przyczepię do jednej rzeczy... nie podoba mi się sposób w jaki rozciągasz zdjęcia, simki mają przez to strasznie pociągłą twarz i to mi w tym wszystkim psuje efekt całości pracy nad którą jak widać długo pracowałaś. Popracuj nad zdjęciami a wszystko będzie wtedy na szóstkę z plusem ![]()
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Bosskie naprawdę masz talent kobieto.Według mnie są bardzo realistyczne i za to wielki +.
10+/10 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Śliczne! Bardzo podobają mi się twoje simki. Są takie eleganckie i wyrafinowane, a takie właśnie lubię najbardziej.
|
![]() |
#15 |
|
![]()
Madeleine - jest idealna. Taka tajemnicza i chłodna. Świetnie dobrałaś ubranie i scenerię. Nie mam się do czego przyczepić.
Róża - jest ładna, ale wg mnie ma trochę za wysokie czoło. Zdecydowanie wolę simkę nr 1. |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Ta pierwsza łądniejsza, u Róży jakoś niezbyt podobają mi się włoski, takie latające, rozczochrane.
|
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Ta pierwsza mi się nie podoba, strasznie kanciasta jakaś. Za to Róża całkiem, całkiem...
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Wszystkie mi się bardzo podobają
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|