![]() |
#781 |
Reputacja: 10
|
![]()
Macie świetnych Simów....
![]() Grzegorz Ćwir odrabia lekcje... ![]() Uczucia Aleksandra i Lany, nadal są gorące ![]() ![]() Aleksander nadal rzeźbi. ![]() Jeden z trojaków opowiada historię o duchach... A za placami ma cmentarz. Puenta opowieści brzmiała mniej więcej tak: "Młody człowiek zmarł prawdopodobnie ze strachu". ![]() Trojaki nieco podrosły. Tradycyjnie nie wiem który jest który. Przypomnę imiona: Henryk, Andrzej i Marcin. Ich przejście w wiek nastolatka, pozwoliło rodzicom wypełnić pragnienie szczęścia życiowego, "Otoczeni rodziną". Oboje mieli to pragnienie. 5-cioro dzieci musi przejść w wiek nastolatka, moi mieli 6-cioro ![]() ![]() ![]() ![]() Znowu przełączyłam aktywną rodzinę na córkę Aleksandra i Lany, Aleksandrę i jej męża Sedrick'a. Pod moją nieobecność urodziła im się córka (to było w planie). Gra nazwała ją Layla. ![]() Mały Franco jest już dzieckiem z podstawówki ![]() ![]() Rodzinny posiłek. Mała Layla śpi w łóżeczku. ![]() Franco sprząta po posiłku. Uczynny dzieciak ![]() ![]() Layla wychyla flaszkę... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#782 |
|
![]()
anie_1981 twoje rodziny też są świetne,gratuluje wytrwałości
Ciąg dalszy rodziny:Bohen,Sobotka,Pinezka,Betanek. (uff..ale się rozwinęło,dlaczego tyle nazwisk wiecie,śluby śluby) Troskliwy tata opiekuje się swoim małym synkiem Cedrkiem ![]() ![]() Mój Mały śpioszek ![]() A tutaj babcia Ksenia i dziadek Edwin ![]() Kiedy weszłam do domku Pawła i Natalii okazało się że ona jest w ciąży ![]() ![]() ![]() Paweł bardzo ucieszony,opiekował się swoją ukochaną kobietą ![]() Widać było miłość między nimi,z tego też wynikły przepiękne zaręczyny przy wodospadzie ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj widać jak Natalka dbała o swoją małą dzidzie,kąpiel relaksacyjna zero stresu ![]() ![]() Aż w końcu nadszedł moment rozwiązania i na świat przyszła mała Ida ![]() ![]() Początki były trudne dla młodych rodziców te nieprzespane noce,kolki. Mimo to kochali swoją małą dziewczynkę ![]() ![]() Tutaj moja Ida trochę podrosła ![]() ![]() Natomiast Malwina i Aleksander kupili sobie dom , w którym doszło do zaręczyn.Wiadomo byli pewni tak trwałej i długiej miłości ![]() ![]() ![]() Kilka tygodni potem odbył się mały skromny ślub ![]() ![]() Było pięknie,*Państwo Betankowie ![]() ![]() krojenie tortu,pyszny ![]() przystojny Pan młody ![]() I przepiękna Panna Młoda ![]() ![]() Niedługo w domu Betanków,pojawił się mały Julian. Malwina od dawna chciała adoptować malutkie dziecko,sądząc że to lepsze niż robienie swoich podczas gdy tyle jest nieszczęśliwych. ![]() Chłopiec od razu pokochał swoich nowych rodziców ![]() Kilka miesięcy później Natalia i Paweł także powiedzieli sobie sakramentalne -Tak! ![]() ![]() ![]() Panna Młoda podziwia tort,a potem z ochotą go kroi ![]() ![]() Potem parkiet zaczął się iskrzyć tutaj mała Idunia z mamą ![]() Malwina z bratową " Bania u Cygana do raaannaa" ![]() ![]() Tatuś z córeczką,słodko ![]() ![]() Ślub był piękny a goście świetnie sie bawili W tym czasie w domu rodziny Bohen stała się tragedia mianowicie umarła Ksenia[*] ![]() ![]() ![]() Tutaj Cedrik płacze za babcią ![]() Jeszcze raz Cedrik ![]() ![]() Zabawa w wannie ,oraz helikopterem ![]() ![]() Tutaj młody śpi ![]() + bonus " Uśmieszek" ![]() Ciąg dalszy nastąpi Ostatnio edytowane przez Horsez : 27.08.2011 - 08:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
|
![]()
Przedstawiam Wam moją rodzinę- Jessica i Charlie Willson.
![]() ![]() Młode małżeństwo poznało się na studiach we Francji, gdzie Jessica studiowała architekturę, a Charlie aktorstwo. Jak łatwo można się domyślić, Jessica jest projektantką wnętrz. Często pracuje nad nowymi projektami. ![]() Charlie jako początkujący pracownik w branży filmowej zawzięcie ćwiczy swoją charyzmę. ![]() Młoda małżonka nie zaniedbuje także swoich obowiązków w domu ![]() ![]() Miło zjeść wspólny przepyszny posiłek przed pracą. ![]() Charlie wieczorem zapragnął rozpalić ogieńw kominku, żeby się nieco ogrzać. ![]() Niestety wywołał pożar, sam się także zapalił... Miał szczęście, że w pobliżu była jego żona, skończyło się na lekkim poparzeniu, ale Jessica i tak starała się go uspokoić. ![]() Pewnego dnia wybrali się na siłownię, żeby popracować nad swoimi sylwetkami. ![]() ![]() Po ćwiczeniach i prysznicu, młodej parze zachciało się poszaleć w publicznej łazience w siłowni... Można tylko sobie wyobrazić jak to się skończyło ![]() ![]() A skończyło się właśnie tak... ![]() Kiedy Jessica była pewna ciąży, powiadomiła swojego męża. Bardzo się ucieszył. ![]() ![]() Ciąg dalszy nastąpi ![]()
![]() |
![]() |
#784 |
|
![]()
Zauważyliście jak często rozmnażamy naszych Simów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
|
![]()
a ja przy łukach mam normalnie, nazwisko męża, jak kliknę facetem.
okej ciąg dalszy mojej rodzinki w poprzednim odcinku : http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=782 Prolog: Sharon i Damian poszli na imprezę do znajomych, gdzie się upili. Damian wyznał Sharon miłość i pocałowali się pierwszy raz, ale żadnego bb nie było. Pewnego ranka do drzwi Sharon ktoś zapukał. Nie spodziewała się gości, myślała że to kurier - zamawiała buty na allegro. Jakież było jej zdziwienie, gdy wychodząc w samej bieliźnie zastała swojego ukochanego z kwiatami. ![]() "-Zamieszkaj ze mną". Sharon się ucieszyła. Wkrótce Damian się do niej wprowadził. Było im lżej, w końcu wspólnie płacili rachunki. Damian pracował w medycynie, a Sharon sprzedawała swoje coraz to lepsze dzieła w komisie. Zarabiała na tym sporo forsy. ![]() Pewnego razu wybrali się na basen gdzie trochę zaszaleli. ![]() ![]() Można się domyśleć, co było później ![]() ![]() Kiedy Damian dowiedział się o ciąży był zszokowany, ale szczęśliwy. Zawsze marzył o rodzinie. ![]() Urodził się mały Kurt. Dostał od kuzynki drugiej linii wymyślonego przyjaciela, którego nazwał Boddah (tak, Kurt Cobain ![]() Tutaj z zabawką. ![]() A tutaj z mamusią. ![]() To na razie tyle ![]()
![]() |
#787 |
|
![]()
Nie otwierałabym kurierowi w samej bieliźnie!
![]() ![]() A to z tymi ślubami jest bardzo denerwujące. |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
|
![]()
no, jest flirciarą
![]()
![]() |
#789 |
|
![]()
No to moja kolej
![]() Na początek... dwa koniki. Śpieszę z informacją, że to tylko rzeźby z TSR. Podobno takie rzeźby (lub ruchome konie), są w "Średniowieczu". Ktoś przerobił je do wersji dla The Sims 3, z tym, że nie są ruchome. ![]() Franco na zjeżdżalni. ![]() Służąca ma sjestę. Sama bym sobie posiedziała nad jeziorkiem... ![]() Franco na placu zabaw. Poznał swoją daleką kuzynkę. Być może w przyszłości ich hajtnę. ![]() Mały popyla na rowerku. ![]() Służąca w swojej celi... ![]() ![]() Dzieciaki bawią się razem. Ta mała, to Layla. Teraz jest dzieckiem pełzającym ![]() ![]() Seria zdjęć Layli... ![]() ![]() ![]() Franco przed kompem, moja krew... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
|
![]()
Annie, masz świetnych simów.
![]() W sypialni Franca jest za niebiesko. ![]() Fajny monitor. ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|