![]() |
#2922 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja również nie mogę się doczekać. Od razu stworze kota, psa, i konia i pełno małych zwierzaków. Wiadomo, czy będzie można adoptować zwierzaki ?
![]() |
#2923 | |
|
![]() Cytat:
![]() Jak widać, nie wszystkie są żółte, ale nie zmienia to faktu, że to może być jakikolwiek ptak. Okaże się po premierze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2924 |
Guest
|
![]()
Hm... Nic mi na ten temat nie wiadomo, ale podejrzewam, że tak. W końcu, gdyby była rodzina wolna od zwierząt, a potem nagle zdecydowałaby się na posiadanie jakiegoś pupila, to nie widzę tutaj żadnej innej opcji niż adopcja jednego ze schroniska, czy czegoś tego rodzaju. Dla mnie bezsensem byłoby umieszczanie w grze opcji "Stwórz zwierzaka" gdzie indziej, niż w CAS. Jednak to tylko moje zdanie. A tak swoją drogą, powtórzę to, co wszyscy inni zdążyli już tu napisać- wprost nie mogę doczekać się premiery! (już widzę jak mój mały kiciuś hyca sobie po domku :3) Btw. na jednym z podanych filmików, zauważyłem taką fajną fortecę właśnie dla mych ulubionych kociaków. Jest zajedwabista!
![]() EDIT: Cóż, nigdy nie byłem w posiadaniu kanarka, w ogóle w swoim domu nie miałem jakiegokolwiek ptaszyska, a moja wiedza ornitologiczna jest dość ograniczona, więc nie ciągnie mnie jakoś dodawanie jakiejś tam papugi do mojej simowej rodzinki. Ostatnio edytowane przez KD~ : 29.08.2011 - 19:20 |
![]() |
![]() |
#2925 |
|
![]()
Nie wiedzialam, ze kanarki moha miec zolty lebek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2926 |
Guest
|
![]()
Kurczę, coś czuję, że ptaki będą mogły tylko samotnie mieszkać w klatkach, a taki mały ptaszek w tak wielkiej klatce wygląda trochę dziwnie :\
W takiej wielkiej klatce jak znalazł całe małe stadko ![]() |
![]() |
![]() |
#2927 |
|
![]()
A ten źrebak to wygląda, jakby miał głowę od dorosłego konia, jakoś tak nienaturalnie
![]()
![]() |
#2928 |
Guest
|
![]()
Kanarek, czy nie, za bardzo mnie to nie obchodzi. Z tych malutkich zwierząt z pewnością zagości u mnie chociaż jeden żółw... I może jakiś gryzoń. A ten źrebak, to rzeczywiście, jak zmutowany. XD Ośmielę się nawet powiedzieć, że odrobinkę przerażający. Zaś jeśli chodzi jeszcze o te ptaki w klatkach- osobiście uważam, że na pewno nie będzie tak, iż jedna klatka = jeden ptak.
|
![]() |
![]() |
#2929 |
|
![]()
Jeszcze opis cech :
http://simsvip.com/?p=1838 i moje tłumaczenie (proszę o wyrozumiałość, sporo tego było...): 1.) Poszukiwacz przygód. Zwierzęta są bardzo ciekawskie i chcą wszystko odkryć. 2.) Agresywny. Zwierzęta zazwyczaj nie są agresywne,a jedynie mają złe nastawienie, kiedy wchodzą w interakcje z innymi zwierzętami. Złe nastawienie często prowadzi do bójek. 3.)Głupi. Niczego nie podejrzewające zwierzęta często zapominają, co mają właśnie zrobić i łatwo się rozpraszają. Nie rozwijają szybko swoich umiejętności i cech, ale idealnie pasują do roztargnionych SImów. 4.)Niespokojny/tchórz. Przerażone zwierzęta są bardzo nerwowe i niespokojne. 5.)Leniwy. Zwierzęta mogą być po prostu leniwe, leżeć lub stać w jednym miejscu, ponieważ są bardzo zmęczone. 6.)Prosiak. Te zwierzęta pożerają swoje jedzenie [...] 7.)Zwinny. Zwinne konie są szybkie, silne i lubią skakać. Są doskonałe do pokazów skoków i nudzą się, gdy nie są zbyt aktywne. 8.)Przyjacielski. Zwierzęta z przyjacielskim usposobieniem łatwiej radzą sobie nie tylko z innymi zwierzętami ale również mają lepsze relacje z Simami. 9.)Geniusz. Genialne zwierzęta zawsze mają rozum. Szybko uczą się nowych umiejętności i cech i dobrze dogadują się z innymi zwierzętami i genialnymi Simami. 10.)Hiperaktywny. Hiperaktywne zwierzęta nie są zbyt aktywne i zostają w jednym miejscu. Możesz zwiększyć ich energie znacznie szybciej i zachować ją znacznie dłużej. 11.)Łowca. Zwierzęta z instynktem łowieckim są znakomite to znajdowania ofiar i łapania ich. 12.)Hałaśliwy. Zwierzęta są bardzo głośne i mają mocny głos, mogą muzykować razem ze specjalnym Simem, grającym na instrumencie. 13.)Nerwowy. Nerwowe konie widzą we wszystkim przerażenie niebezpieczeństwo i drobiazgi bez znaczenia. Nadają się z neurotycznymi Simami, którzy mają ten sam problem. 14.)Nieniszczący. Nieniszczące zwierzęta są bardzo delikatne , meble są bezpieczne i nie ma dziur w ogrodzie. 15.)Porządny. Zwierzęta są schludne i czyste, oraz lubią być kąpane. 16.)Spokojny. Ciche zwierzęta nie robią wiele hałasu. 17.)Łagodny. Łagodne konie są najcichsze w ich stadach. Zazwyczaj łatwiej sobie nimi poradzić. 18.)Szybki. Szybkie konie są biegaczami ze świata zwierząt. Kochają galop i mają naturalny talent do turniejów wyścigowych. Trzeba jednak wiele wysiłku,żeby były zadowolone. 19.)Lubi pływać. Wbrew powszechnemu przekonaniu nie wszystkie psy lubią pływać. Ale one dostały tą cechę, nigdy nie mają tego dosyć! 20.)Nieśmiały. Nieśmiałe zwierzęta czują się swobodnie, gdy są w pobliżu swoich Simów. W obecności innych zwierząt i Simów czują się trochę nerwowo. 21.)Skok faul. Niektóre konie preferują trzymać nogi na ziemi. Jeśli koń nie skacze tak jak ten, nie będzie mniej lub gorzej skakał na zawodach i wyścigach terenowych. Być może to sprawia, że nawet jego gniew ma swoje błyszczące przeszkody! 22.)Dumny. Ugaszczanie po królewsku zwierząt i oczekiwanie na lepsze zawsze przychodzi pierwsze, , złe warunki higieniczne, są dla nich przerażające. 23.)Uparty. Uparte konie są uparte i nie współpracują dobrze z Simami. NIe potrzebują kontaktu z obcymi Simami lub dotykania przez nich i mogą nawet nastąpić na Sima, którego nie lubią. Uparte konie mają dziwne powinowactwo do złych i podłych Simów. 24.) Odważny. Konie są szczególnie dzielne i odważne w radzeniu sobie z chaosem systemu zraszaczy, alarmem przeciwpożarowym i przeciwwłamaniowym oraz innymi destrukcyjnymi rzeczami. 25.)Wierny. "Pies jest najlepszym przyjacielem SIma"- jest takie powiedzenie, gdzie jest dużo prawdy. Lojalne psy lubią spędzać czas ze swoimi Simami. I uczą się szybciej niż inne psy. 26.)Niezależny. Zwierzęta są nie tylko niezależne od siebie, ale również sprawia im więcej zabawy samotność, niż zabawa z innymi. 27.)Nieposkromiony. Nieposkromione konie nie są przyzwyczajone do noszenia siodła na plecach. Musisz siodłać go przez chwilę zanim ci zaufa i ćwiczyć jazdę dopóki nie zaakceptuje każdego jeźdźca. 28)Swawolny. Rozbrykane zwierzaki zawsze będą się bawić i są zupełnie beztroskie. 29.) Wodowstręt. Nie lubiące wody zwierzęta mają naturalną awersję do wszystkiego,co wiąże się z wodą. W wodzie z pewnością nie są szczęśliwe. 30.)Destrukcyjny. Czy to niszczenie mebli, czy kopanie dziur w ogrodzie- niszczycielskie zwierzęta zaprowadzą chaos na całym świecie!
![]() |
#2930 |
Guest
|
![]()
dzięki za przetłumaczenie cech, chyba wiem już jakie dam moim zwierzakom
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 20 (0 użytkownik(ów) i 20 gości) | |
|
|