![]() |
#2981 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na tym zwiastunie nawet nie pokazali jak on wyjada rybki, tylko pokazali kota, potem puste akwarium, potem zapłakaną właścicielkę i liżącego łapę kota (chyba łapę), samej animacji nie pokazali, więc nie byłbym pewien, że będzie to możliwe
![]()
|
![]() |
#2982 |
|
![]()
W pierwszym zwiastunie widać za to jak kot przygląda się rybce w 'kuli męczarni dla zwierząt'
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2983 |
|
![]()
Hmm simki wyglądają podobnie jak zaczyna się palić kuchenka, lub kominek....
Pewnie ukryli ogień i zrobili taki trik, wątpię żeby koty zjadały rybki. To nie podobne do EA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2984 |
Guest
|
![]()
oni do tego używają profesionalnych póz itp. I też nie sądze, że kot będzie mógł zjeść rybkę
![]() |
![]() |
![]() |
#2985 |
|
![]()
Mam nadzieję, że nie będzie wyjadał, chociaż, co ja się przejmuję, i tak nie będę grała kotami.... Jak ja tych futrzaków nie cierpię!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2986 |
Guest
|
![]()
Ja także nie przepadam za kotami, ale bardzo mnie fascynują. na pewno na pierwszym miejscu u mnie będzie pies, ale dla kota też się w simsach znajdzie miejsce, jak juz mówiłem kot to będzie jedyne zwierze, które będzie samo wychodzić na ulice ww mojej grze, bo psa i konia nie wypuszcze z poza parceli bez sima
![]() ![]() JUZ SIE NIE MOGĘ DOCZEKAĆ !!! |
![]() |
![]() |
#2987 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Jak dla mnie koty są naprawdę dopracowane i to będą moje pierwsze zwierzaki w Simsach... Potem może im konia "dorobię".
Może to głupio zabrzmi, ale ciekawi mnie jak będzie wyglądało zwierzęce bara-bara. Że gdzie popadnie, czy tylko w budach. I czy małe szczenięta/kocięta będą spały same, czy z mamą.
![]() |
#2988 |
Guest
|
![]()
Byłoby super, gdyby spały z matką, ale raczej na to nie liczę
![]() A ja zrobię na początek 2 psy 2 konie i 1 kota i mi wystarczy i oczywiście wiele tych akwariowo-klatkowych ![]() |
![]() |
![]() |
#2989 |
|
![]()
Też bardzo oczekuje tego dodatku, mam już tapetę na pulpicie ze zwierzakami, a jako znak w grze, mam zakupionego pluszaka jednorożca i pozytywkę z jednorożcem
![]()
![]() |
#2990 |
|
![]()
A ja nie mogę doczekać się kotów
![]() Chciałabym żeby zjadały rybki będzie bardziej realnie, choć nigdy nie widziałam żeby kot zjadał rybkę z akwarium. Tylko w kreskówkach. Gdy przyprowadziłam kota do mojego królika żeby zobaczyć czy będą się razem bawić królik zaczął warczeć na kota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 24 (0 użytkownik(ów) i 24 gości) | |
|
|