![]() |
#3001 |
Guest
|
![]()
to znowu będą się rozmnażać jak wampiry, powinni nałożyc ograniczenia na pojawianie się różnych mitycznych stworów, było by to w opcjach i ustawiało by się liczbę 10 i było by tylko dziesięć wampirów
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3002 |
Reputacja: 10
|
![]()
Lepiej żeby był jeden jednorożec...
Nie lubię mutantów ani wampirów ani jednorożców. Gdy długo grałam jedną rodziną w mieście nie było już simów tylko same wampiry serio O.o |
![]() |
![]() |
![]() |
#3003 |
|
![]()
I jak tu nie grać z modami. Szczerze, do dwójki miałam tylko decensor, do trójki trzeba mieć całą masę modów, bo gra jest bardzo niedopracowana i ma bugi, a niektóre mogą być naprawione przez mody.
Co do jednorożców, to mam nadzieję, że będzie tylko jeden, a jeśli więcej, to może powstaną mody do regulacji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3004 |
|
![]()
Ja mam nadzieje że Jednorożec w mieście będą 2 3 co najwyżej 4
A nie tak jak po zmroku 50000 Wampirów na 100 simów |
![]() |
![]() |
![]() |
#3005 |
|
![]()
Może jednak będzie z 5 jednorożców, no bo one nie muszą się tak pojawiać jak wampiry, bo przecież wampiry to zamienione Simy.
![]() |
#3006 |
|
![]()
Ciekawe czy jednorożec będzie umierał?
![]()
![]() |
#3007 |
|
![]()
no mogło być tak że jak sim się wprowadza do miasta To są tylko 4 albo 5 Jednorożce
A na przykład po 10 simowych dni pojawia się następny i on musi dorosnąć żeby pojawił się następny a czasem by jakiś umierał ![]() jednorożców Niestety EA Tego nie zrobi to do nich nie podobne Choć nie wiem czy nie bło ich by za dużo Ostatnio edytowane przez manika360 : 31.08.2011 - 13:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3008 |
|
![]()
Czy to jest kot-sfinks? Bo lubię tę rasę, ale pewna nie jest czy to ona
![]() http://www.simexchange.de/uploads/pics/009_07.jpg Mi by wystarczyło 2 lub 3 jednorożce w mieście. Jak jest ich 2, to jednego sim przygarnia zostaje jeden. Po jakims czasie [ np. 1 lub 2 dniach] do miasta trafia następny jednorożec i ponownie jest ich 2. Musze zrobić rodzine simów, którzy będą mieli chodowle jednorożców ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3009 |
|
![]()
Raczej tak, ja osobiście nie lubię sfinksów... Są za bardzo łyse, pomarszczone i mają dziwne uszy, ale każdy lubi co innego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3010 |
Guest
|
![]()
Też mi się wydaje, że to sfinks, mam nadzieję, że ta rasa będzie na pc, a jak nie to ją odwzoruje, bo i tak prawię, każdą rase modyfikowałem w 'dwójce'
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 26 (0 użytkownik(ów) i 26 gości) | |
|
|