![]() |
#3031 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja i tak zostanę przy sfinksie, koniku, jamniku i rudym, niebieskookim kotkiem
![]() ![]()
|
![]() |
#3032 |
|
![]()
O ile będzie chihuahua, to ja też reflektuję...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3033 |
|
![]()
Ja też wolę krótkowłose. Długowłose są ohydne...
Mam nadzieję, że nie będę musiał ich tworzyć sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3034 |
|
![]()
im bardziej wchodze na forum i dowiaduje się o zwierzakach tym gorzej
powiem to raz jeszcze : ja chaciu simsy zwierzaki ![]() dopiero wrzesień jeszcze tyle czasu...
![]() |
#3035 |
Guest
|
![]()
Nie ma co narzekać, bo do października to szybko zleci... A tak w ogóle, to jaka jest dokładna data premiery? Bo wiem, że jakoś kilka dni po moich urodzinach, także od razu zażyczę sobie Zwierzaki na swoje święto. :3 A jak je już dostanę w swoje łapska, to stworzę sobie wieeelką kociarnię (+ jednego psa i konia na próbę) i, oczywiście, pełno tych malutkich stworzonek, typu rybki, żółwie etc.
|
![]() |
![]() |
#3036 |
Guest
|
![]()
No to może ja powiem co stworze (tzn rasy)
Z koni stworzę 2 araby. Klacz i ogiera ![]() konia ze specyficznym krótkim pyskiem i długą szyją ![]() Z piesków to stworzę chyba Goldena Retrievera lub Labradora ![]() ![]() Kota, może Syberyjskiego, lub Norweskiego Leśnego, w każdym razie na pewno jekiegoś dużego i z długą szatą ![]() Już nie mogę się doczekać nawet zaprojektowałem ranczo w którym będą później mieszkać moi simowie wraz ze zwierzakami, jest na nim duży wybieg dla koni, a za domem miejsce zabaw dla piesków |
![]() |
![]() |
#3037 |
|
![]()
Nie napalam sie na ten dodatek, bede mial kazdy-wie-skad, jak mi sie spodoba to moze kupie, ale watpie zeby bylo to cos na miare kariery czy pokolen...
![]() |
#3038 |
Guest
|
![]()
Huha, Ty to masz dopiero plany. XDD Ja to tak sobie zaplanowałem pekińczyka, jeśli chodzi o psa. Z kotów, to na pewno perski, syjamski i, podobnie jak u Ciebie, syberyjski. Natomiast w kwestii konia się nie wypowiadam, bo się nie znam i zapewne wybiorę takiego, który najbardziej rzuci mi się w oczy.
|
![]() |
![]() |
#3039 |
|
![]()
Powinny pojawić się w polskich sklepach 21 października, ale mam cichą nadzieję, że jednak ukażą się szybciej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3040 |
Guest
|
![]()
Tak jak w przypadku Pokoleń i dodatku do Średniowiecza. Ciekawe czy takie ukazywanie się gry na półkach przed premierą ma miejsce w innych krajach..?
Kurczę to tak nie długo, czas do premiery zleci migiem, jak komuś zaczynają sie obowiązki szkolne ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|