![]() |
#3111 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ehhh ale człowiek zawsze będzie na coś marudził. Dostanie sztabkę złota będzie marudził że za ciężka.... Jeżeli za dużo ujawnionych nowości się komuś nie podoba to po co to czytał cioo ? Ja w sumie czytałam bo byłam na ten dodatek Nastawiona. Nie przeszkadza mi teraz to że za dużo wiem, przecież nie musiałam tego czytać.... A propo koni ja też uwielbiam fryzyjskie są piękne ale ulubiony czyli numer jeden to tinker
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3112 |
|
![]()
Ja się tez na rasach koni nie znam. Znam jedynie araba i nic węcej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3113 |
Guest
|
![]()
Na początku mówicie, aby twórcy nie zgapiali z poprzednich odsłon gry (wilkołaki), a teraz narzekacie, że nie dali wilkołaków, chbya to jest na plus, że nie wszystko ściągają z poprzednich części
![]() I informacje napewno zaraz się zaczną, promocja będzie wyglądała, myślę podobnie jak w przypadku pokoleń ![]() |
![]() |
![]() |
#3114 |
Guest
|
![]()
Co do tych ras psow,to bardzo mi sie podobaja. Mam nawet swojego ulubienca, oby byl tez na PC jest 8 uwielbiam te rase
![]() |
![]() |
![]() |
#3115 |
|
![]()
Nie wiem czy to kogoś interesuję ale tu http://pl.sims.wikia.com/wiki/The_Sims_3:_ZwierzakiJest napisane w trzecim punkcie opisu że maja się pojawić Wilki
Jak było to bardzo przepraszam (mogą być to plotki) EDITpoczytałam dalej pisze jeszcze że Wilk może się rozmnażać z psami I że będą wilkołaki!!! ![]()
Kiedyś nauczę się pisać poprawnie po Polsku Kiedyś... Ostatnio edytowane przez manika360 : 02.09.2011 - 17:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3116 |
|
![]()
Wilk był pokazywany na zwiastunie, albo przynajmniej był to pies o umaszczeniu wilka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3117 |
|
![]()
wilki pewnie będą takie jak jelenie i szopy, po prostu normalne, nie jakieś wilkołaki i nie będzie można ich złapać
![]() |
#3118 |
|
![]()
Mi się zdaję jednak że był to pies bo miał właściciela a wilk ma być nie do hodowli
![]() |
#3119 |
Guest
|
![]()
A jak dla mnie to do tego miasta co dojdzie w zwierzakach bardziej pasowałaby puma, lub szakal
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3120 |
|
![]()
Obojętnie jakie zwierzaki będą dzikie, byle by były. Fajnie pewnie będzie to wyglądać, jeśli Ci nie zaczną do domu wchodzić, chociaż raz na jakiś czas, to nawet fajne, taki jeleń
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 22 (0 użytkownik(ów) i 22 gości) | |
|
|