![]() |
#3162 |
Guest
|
![]()
Może da się zaznaczyć teren ich występowania?,
jeśli konie będą biegać po ulicach Bridgeport, to posłużę się modem (o ile taki będzie) aby ich tam nie było ![]() |
![]() |
![]() |
#3163 |
Reputacja: 10
|
![]()
To było oczywiste, że zwierzęta będą w każdej okolicy, ale chodzi o to, że w typowym mieście (Bridgeport) powinno ich być sporadycznie.
Ostatnio edytowane przez Searle : 03.09.2011 - 19:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3164 |
Guest
|
![]()
Powinny być jakieś suwaki w opcjach, ograniczające pojawianie się zwierząt i to by rozwiązało problem,a np. sprzęt niektórych graczy, mógłby tych zwierząt nie uciagnąć i wtedy taki suwak, także by się przydał
|
![]() |
![]() |
#3165 |
|
![]()
Może po to będą te znaczki wielkości miast z ,,Po Zmroku"
Że na przykład w dużym mieście będzie mało koni a dużo bez pańskich psów i kotów Ale na pewno będą jakieś suwaki do zmieniania ilości zwierząt
![]() |
#3166 |
Guest
|
![]()
Nie byłbym tego taki pewien, twórcy simsów uwielbiają graczom narzucać dużo rzeczy,
|
![]() |
![]() |
#3167 | |
|
![]() Cytat:
Ja rzadko gram w Bridgetpoint (nie wiem czy dobrze napisałem) więc nie będzie mi to tak doskwierało, ale powinno się wybierać możliwość ilości zwierzaków.
![]() |
![]() |
#3168 |
|
![]()
Ja myślę, że te zwierzaki w grze będą prezentowały się dużo lepiej, po pierwsze będziemy widzieć również ich animację co doda im uroku, a po drugie można zrobić tak, że na screenach będzie gra wyglądała lepiej lub gorzej niż w realu, zazwyczaj wygląda lepiej, ale widzę, że twórcy nie bardzo przywiązali do tego uwagę przy tym dodatku, bo te wszystkie screeny to są złej jakości (niekoniecznie chodzi mi o ostrość, ale ogólnie koncepcje) i takie "na szybcika". A co do ras to ja uwielbiam ogólnie zwierzęta, psy w szczególności, jednak najbardziej preferuję duże rasy i pewnie takie będą moje simy miały (chociaż na pewno poeksperymentuję też z mniejszymi). Moje najukochańsze rasy to owczarki belgijskie Groenendael i Tervueren, Szkocki Colie i Niemiecki. I mam nadzieję, że będą
![]() ![]()
![]() |
#3169 |
|
![]()
Ejak - BridgePORT.
Ja również tam nie gram, ale nawet w Sunset nie chciałbym zobaczyć spuszczonego konia na ulicy... Psy i koty to normalka, dużo bezpańskich łazi, nawet u mnie w miejscowości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3170 |
|
![]()
u mnie też jest dużo bezpańskich, ale koni jakoś nie widziałam...
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 30 (0 użytkownik(ów) i 30 gości) | |
|
|