![]() |
#3261 |
Reputacja: 10
|
![]()
Też się nad tym zastanawiałam. Skoro wiadomo, że nie będzie zwierzaków w sklepie zoologicznym, to pewnie pojawi się opcja adopcji w telefonie, jak w wypadku adopcji dzieci lub pojawią się podobne "platformy" jak w TS2(w co jednak wątpię, bo na pewno byłyby już jakieś informacje). Nadal jednak mam nadzieję, że ea czymś nas zaskoczy...
|
![]() |
#3262 | |
|
![]() Cytat:
To ja nie wiedziałem, że edycja limitowana będzie tylko elektroniczna. W ogóle te elektroniczne wersje gier to takie gówno, nie wiem kto to wymyślił, ale o dziwo na zachodzie to się świetnie sprawdza. Dla mnie to głupota. Nie dość, że ceny są większe niż pudełkowe (a gdzie odjęcie kosztów pudełka, płytki, drukarni, papieru itd?) to jeszcze za każdym razem trzeba to ściągać jakby coś się z komputerem stało, a nie wiadomo ile czasu firma pożyje, jak przestanie funkcjonować, a marka nie zostanie wykupiona przez inne studio to i nie będzie możliwości ponownego pobrania takiej gry. A wersja pudełkowa to pudełkowa, masz to w rękach, możesz dotknąć, a i płytka się nie połamie, chyba, że będziesz z nią robił coś, mi np. pękła płytka TS2, jaki ja wtedy byłem zrozpaczony, ale to była wina opakowania bo ciężko wychodziła płytka z pudełka w końcu się tak wygięła że pęknięcie małe się zrobiło, jednak sama gra chodziła, aż płytka rozleciała się w napędzie ![]() A co do tego, co napisałaś o store to może zgrać ten sklepik, ale na oddzielną płytkę, ale to już jest nieuniknione jak ktoś zechce tak zrobić, a i nie mógłby zbytnio np. na allegro napisać, że dorzuca do tego obiekt ze store, bo to piractwo samo w sobie jest ![]()
![]() |
![]() |
#3263 |
Reputacja: 11
|
![]()
Edycja limitowana jest na empik com w wersji pudełkowej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3264 |
|
![]()
O no proszę, czyli będzie jednak limitowana pudełkowa. Fajnie. Chociaż jak już napisałam, mnie tam limitowane edycje nigdy nie ciągnęły. Wydaje mi się jednak lekkim przegięciem, że do limitowanej dodają sklep. Gdyby to były meble\ubrania, albo np. plakat z mapą nowego miasta, to OK. Ale coś takiego jak sklep powinno być od razu w grze. Z resztą, to w tym sklepie i tak najważniejsza jest kasa fiskalna. Pewnie parę mebelków nowych będzie, ale nie wiadomo. Sklep nie będzie się instalował razem z akcesoriami dla zwierząt, tylko po prostu ułatwi do nich dostęp. Dlatego dla mnie to bez różnicy czy dostanę gumową kość dla psa z katalogu czy ze sklepu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3265 |
|
![]()
Dwa nowe zdjęcia:
http://www.simowie.info/News:Kolejne...mFans_07.09.11 I jeszcze jedno: http://www.simowie.info/News:Nowy_zw...ender_07.09.11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3266 |
|
![]()
^^Kotki !!!!!!
Ten kot wannie jest taki biedny A na dwóch pozostałych przynajmniej widać przynajmniej elementy nowego wystroju
![]() |
#3267 |
|
![]()
Koty to brzydale
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3268 |
|
![]()
A ja uwielbiam koty i myślę że wyglądają doskonale
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3269 |
|
![]()
Będzie można kąpać koty?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3270 |
|
![]()
Podobno tak, a przynajmniej tak mi się wydaje. Na pierwszym czy drugim zwiastunie było pokazane jak babka nalewa wody do wanny i kot jej ucieka z łazienki sycząc na nią (jak to wnerwiony kot). Pewnie miał cechę "nie lubi wody". U mnie jeden kot ma tą cechę, a drugi nie....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 22 (0 użytkownik(ów) i 22 gości) | |
|
|