Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.09.2011, 15:36   #1
Łezka

Reputacja: 17
Domyślnie Odp: Wielopokoleniowe rodzinki ;)

Gram tą rodziną od 6 czerwca 2009 roku - dokładnie to pamiętam. Stworzyłem samotną Simkę Emmę Johnson, która miała w planach zostać gwiazdą wiadomości w karierze dziennikarskiej. W między czasie postanowiłem stworzyć dla niej męża - John Woiter - jego wprowadziłem nieopodal Emmy i grałem nim bodajże 2 dni simowe. Po powrocie do Emmy doznałem szoku - Emma miała na rękach niemowlę i porzuciła pracę, później wyszedł na jaw słynny błąd, który naprawiła dopiero aktualizacja. Zawitałem do Johna, a tam to samo, więc zostawiłem go w spokoju (tak na marginesie - niedawno zmarł jego wnuk). Emma Johnson wychowywała swego syna Ellisa, który był jej klonem tyle, że mężczyzną. Musieli się z czegoś utrzymywać, a więc matka rozpoczęła uprawę ogródka w celach zarobkowych (tak na marginesie - do tej pory sadzony jest czosnek w jakości doskonałej, który wyhodowała Emma Johnson). Skracając tę historię, którą kiedyś opiszę dokładniej. Ellis się zakochał w Danielle - zaszła w ciążę, wzięli szybki ślub, ona się wprowadziła do Johnsonów - okazało się, że zaraz zostanie emerytką, a Ellis był dopiero na początku grupy młody dorosły. Narodziła się Stella Johnson. Emma zmarła, gdy Stella była małym dzieckiem - nauczyła ją mówić. Gdy Stella była nastolatką zmarła Danielle. Później połączyłem klan Johnsonów z rodziną Kawaler. Stella wyszła za Pawła Kawalera, który był synem Michała Kawalera i Traci Ursine (matka Claire Ursine, ojciec Jared Frio). Urodziło im się troje dzieci: Natalia, Piotr oraz Bożenna. Paweł wraz z pociechami tragicznie zmarli i Stella została sama, gdyż Ellis umarł, gdy narodziło się jego drugie wnuczę - Piotr. Wówczas Stella zbliżała się do wieku emerytalnego i postanowiłem znaleźć jej drugiego męża. Los zesłał jej Garret'a O' Connor, który był majstrem i przyszedł naprawić zepsuty kran. Od razu się pokochali - z tego związku narodziło się dwoje dzieci: Estera i Alexander. Gdyż obecnie Stella miała dzień do stania się emerytką - wykupiłem dla niej eliksir odmładzający i znów jest na początku grupy wiekowej: młody dorosły. Garret zaraz zmieni grupę na dorosły, a ich pociechy są małymi dziećmi. Bonus: Stella jest ogrodniczką i hoduje te same rośliny, które hodowała jej babcia Emma - szczególnością jest czosnek. Podsumowując pokolenia było ich 4:

1. Emma Johnson - niedoszła dziennikarka, żyła 91 dni simowych

2. Ellis Johnson, gwiazda rocka, żył 97 dni oraz jego małżonka Danielle de domo Cavanaugh, czyścicielka basenów żyła 97 dni simowych

3. Stella de domo Johnson, primo voto Kawaler, secundo voto O' Connor, ogrodniczka z zawodu, a sportsmenka z zamiłowania oraz jej dwóch mężów:
a) Paweł Kawaler - wnuk Jokasty i Wacława Kawalerów, sportowiec - zginął w pożarze
b) drugi mąż Stelli - Garret O' Connor, z zawodu majster, a obecnie chirurg urazowy - kariera medyczna (6)

4. Dzieci Stelli z pierwszego małżeństwa:
a) Natalia Kawaler - zmarła z głodu w wieku nastoletnim
b) Piotr Kawaler - zmarł w pożarze domu razem z ojcem (był w wieku nastoletnim)
c) Bożenna Kawaler - utopiła się jako dziecko

Dzieci Stelli z drugiego małżeństwa:
a) Estera O' Connor - małe dziecko, a za moment urodziny na dziecko
b) Alexander O' Connor - małe dziecko

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania