|
![]() |
#1 |
Reputacja: 17
|
![]()
Gram tą rodziną od 6 czerwca 2009 roku - dokładnie to pamiętam. Stworzyłem samotną Simkę Emmę Johnson, która miała w planach zostać gwiazdą wiadomości w karierze dziennikarskiej. W między czasie postanowiłem stworzyć dla niej męża - John Woiter - jego wprowadziłem nieopodal Emmy i grałem nim bodajże 2 dni simowe. Po powrocie do Emmy doznałem szoku - Emma miała na rękach niemowlę i porzuciła pracę, później wyszedł na jaw słynny błąd, który naprawiła dopiero aktualizacja. Zawitałem do Johna, a tam to samo, więc zostawiłem go w spokoju (tak na marginesie - niedawno zmarł jego wnuk). Emma Johnson wychowywała swego syna Ellisa, który był jej klonem tyle, że mężczyzną. Musieli się z czegoś utrzymywać, a więc matka rozpoczęła uprawę ogródka w celach zarobkowych (tak na marginesie - do tej pory sadzony jest czosnek w jakości doskonałej, który wyhodowała Emma Johnson). Skracając tę historię, którą kiedyś opiszę dokładniej. Ellis się zakochał w Danielle - zaszła w ciążę, wzięli szybki ślub, ona się wprowadziła do Johnsonów - okazało się, że zaraz zostanie emerytką, a Ellis był dopiero na początku grupy młody dorosły. Narodziła się Stella Johnson. Emma zmarła, gdy Stella była małym dzieckiem - nauczyła ją mówić. Gdy Stella była nastolatką zmarła Danielle. Później połączyłem klan Johnsonów z rodziną Kawaler. Stella wyszła za Pawła Kawalera, który był synem Michała Kawalera i Traci Ursine (matka Claire Ursine, ojciec Jared Frio). Urodziło im się troje dzieci: Natalia, Piotr oraz Bożenna. Paweł wraz z pociechami tragicznie zmarli i Stella została sama, gdyż Ellis umarł, gdy narodziło się jego drugie wnuczę - Piotr. Wówczas Stella zbliżała się do wieku emerytalnego i postanowiłem znaleźć jej drugiego męża. Los zesłał jej Garret'a O' Connor, który był majstrem i przyszedł naprawić zepsuty kran. Od razu się pokochali - z tego związku narodziło się dwoje dzieci: Estera i Alexander. Gdyż obecnie Stella miała dzień do stania się emerytką - wykupiłem dla niej eliksir odmładzający i znów jest na początku grupy wiekowej: młody dorosły. Garret zaraz zmieni grupę na dorosły, a ich pociechy są małymi dziećmi. Bonus: Stella jest ogrodniczką i hoduje te same rośliny, które hodowała jej babcia Emma - szczególnością jest czosnek.
![]() 1. Emma Johnson - niedoszła dziennikarka, żyła 91 dni simowych 2. Ellis Johnson, gwiazda rocka, żył 97 dni oraz jego małżonka Danielle de domo Cavanaugh, czyścicielka basenów ![]() 3. Stella de domo Johnson, primo voto Kawaler, secundo voto O' Connor, ogrodniczka z zawodu, a sportsmenka z zamiłowania oraz jej dwóch mężów: a) Paweł Kawaler - wnuk Jokasty i Wacława Kawalerów, sportowiec - zginął w pożarze b) drugi mąż Stelli - Garret O' Connor, z zawodu majster, a obecnie chirurg urazowy - kariera medyczna (6) 4. Dzieci Stelli z pierwszego małżeństwa: a) Natalia Kawaler - zmarła z głodu w wieku nastoletnim b) Piotr Kawaler - zmarł w pożarze domu razem z ojcem (był w wieku nastoletnim) c) Bożenna Kawaler - utopiła się jako dziecko Dzieci Stelli z drugiego małżeństwa: a) Estera O' Connor - małe dziecko, a za moment urodziny na dziecko b) Alexander O' Connor - małe dziecko
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|