![]() |
#881 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja wiem co ona mu szepce!
Powiem więc " Ciekawe kiedy da nam spokój i wróci w końcu do wspaniałych Bardów, na których czeka cała Polska!"
|
![]() |
#882 |
|
![]()
Hehehe
Anie_1981 już poradziłem sobie Nraasem z tym, jeszcze innym sposobem, tam było do wyboru w zaawansowanych jaką postacią okultystyczną chce się być, wybrałem brak i podziałało, po prostu świetnie, moi simowie okazali się wymyślonymi GADAMI! NIGDY WIĘCEJ TYCH LALEK! Jednak napisałem Ci pewne pytanie związane z tym modem na PW, zawsze są jakieś ale ![]() Jasnon_Bard spokojnie mistrzuniu, jak się na coś długo czeka przyjemniej się to dostaje ![]()
![]() |
#883 |
|
![]()
Długo mnie nie było.He he ! Ale za to mam nową rodzinkę,Wilson
(Karen Fisher,już potem Wilson i Lyndon Wilson).Lyn był chłopakiem Karen.A więc...Pewnego dnia Lyndon oświadczył się Karen.Dziewczyna zaręczyn nie przyjęła. To Karen. ![]() A to Lyndon. ![]() Ale tu już przyjęła. ![]() ![]() Lyndon był STRASZNIE podekscytowany.Karen też. ![]() Aż w końcu przed ślubem młodzi się zabawili... No i nadszedł ten cudowny moment.Wymiana obrączek -_- ![]() Ale potem coś się stało,co zniszczyło ich szczęśliwy dzień. ![]() To mnie śmieszy ;D ![]() Ale nie zapomniała o tym,że Lyndon był jej mężem. ![]() I po tej nocy Karen zaczęła się źle czuć.Okazało się,że jest w ciąży. Po kilku miesiącach urodziła małego Davida. I tydzień później dostała wiadomość,że można ożywić Lyndona.Cieszyła się. ![]() Lyndon też się cieszył,ale ja bym się z tego nie cieszyła ![]() David dorastał,aż w końcu stał się dzieckiem.I poszedł pływać do basenu.No i nie wypłynął. ![]() BONUS! ![]() P.S.Chcecie pomysły na angielskie imiona?jestem ekspertem.No z samymi Anglikami i jednym Polakiem w klasie to akurat jest fajnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
|
![]()
Nie rozumiem tego parcia na Bardów, mi ta rodzina już dawno się znudziła. Trzymam zapis z sentymentu, ale gram Ćwirami w SV i tak mi się obecnie podoba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#885 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#886 |
|
![]()
wez persen, bez nerwow : D
![]() |
#887 |
Guest
|
![]()
@up
Padłem xd Chce tylko powiedzieć że super macie wasze rodzinki ja też zamierzam coś w najbliższym czasie wstawić ![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
|
![]()
Ok kilka zdjec z rodziny Kenworth
![]() Burza mozgow ![]() ![]() No a mlodziez gra sobie w gry komputerowe xD ![]() Daisy podczas zabawy na zjezdzalni wodnej w ogrodku nowego domu ![]() ![]() Paulina i jej nowa praca ![]() ![]() Daisy zmeczona po pracy robi sobie mala drzemke w wygodnym lozku. ![]() Paulina postanawia stworzyc jakis szalony wynalazek... ![]() ....ale ciut pokopal ja prad ![]() ![]() ...i tym samym wybuchla fajerka w piwnicy xD ![]() Nowy image Pauliny <wlosy ma krotsze bo jej sie spalily w tej piwniczce wtedy xD haha > ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
|
![]()
świetne rodzinki
![]() ![]() świetna jest każda historia ![]() ![]() Dajcie Anie spokój... ma grać na siłę??? to jej ma to sprawiać przyjemność, a nie wam! Może jak wyjdą zwierzaki będzie 1000 razy lepsza rodzina ?? ![]() ![]() Ja tam lubię ćwirów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
|
![]()
eyvee, świetne fotki, lubię miny Simów, sprawia mi frajdę patrzenie np. na mega-inteligentne miny dzieci i nastolatków gdy odrabiają lekcje, i te nadąsane minki podczas gry w szachy.
Justyna0307, dzięki za wsparcie! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|