![]() |
#151 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rozwiązałam swój problem. Ja byłam w na tyle konfortowej sytuacji, że poprostu chciałam grać Ćwirami. Więc weszłam w zapis na którym grałam Bellą i jej rodziną i po prostu zmieniłam aktywną rodzine. Już gram chyba ponad godzinę i nic, już mnie nie wywala
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#152 |
Guest
|
![]()
Pomocy :C
Gram sobie 15 min.. i gra sie wylacza (wraz z kompem) I tak ciagle.. wczesniej tez mi sie tak dzialo ale odinstalowalam sb rozne rzeczy i byl spokoj.. moj komp nie ma nawez zajetej polowy pamieci ;/ |
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
![]()
a co mi poradzicie ? gram kilka minut gra się wyłącza i włącze i znów po jakimś czasie nagle sie wyłącza skanowałam system i nic dalej to samo -.- mój komputer Windows vista Intel(R) Pentium (R) Dual CPU E2220 @ 2.40 GHz Pamieć ramu 2047 pomóżcie
|
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
Najpierw kliknij menu start i kliknij uruchom napisz to:dxdiag
Najpierw masz katalog system i skopiuj wszystko co ci piszę informacje o systemie... Potem kliknij na ekran i skopiuj wszystko co ci tam pisze... Wszystko skopiuj bo ja już wiem jak to naprawić tylko muszę wiedzieć informacje o twoim kompie... Ooo i jeszcze jaką masz kartę graficzną... |
![]() |
![]() |
#155 |
|
![]()
Ciągle mi się tak robi. Zaczynam sobie ładnie grać, idę do pracy, gram na gitarze, jem i kąpię się, aż nagle komputer mi się wyłącza. Tak sobie od niczego - po prostu się wyłącza. Mojemu bratu wyłączył się w czasie zapisywania, i teraz nie ma swojej postaci. Mam kilkadziesiąt dodatków typu fryzury, ubrania zainstalowanych ale to chyba nie jest problem. Aktualizacji do najnowszej wersji nie robiłem.
Dane mojego kompa: AMD Athlon(tm) X2 250 Processor 3.01 GHz, 2.00 GB RAM Rozszerzenie adresu fizycznego Microsoft Windows XP Professional W czym problem? Dodatek Service Pack 3 edit mój brat po raz drugi musi się pogodzić z wyłączeniem gry w trakcie zapisu i usunięciem gry! POMÓŻ KTOŚ! Ostatnio edytowane przez matteom5 : 25.08.2011 - 13:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
Witam na forum!
Mam ogromny problem. Niedawno dluugo grałem w the sims 3 i większość dodatków. Mój komputer spełniał wszystkie wymagania i nie było problemów z grą. Potem gra zaczęła się wyłączać więc ją odinstalowałem. Teraz wróciła mi ochota na granie i nie mogę uruchomić nawet podstawowej wersji bo gdy próbuję, ekran robi się czarny i nie ma nawet filmiku ani tego zielonego kryształka. Ekran wraca na pulpit i tapeta robi się niebieska. Widziałem już podobny post w tym temacie ale nikt nie odpowiedział. PROSZĘ O POMOC *reinstalacja nie pomaga |
![]() |
![]() |
#157 |
|
![]()
Maguv, czy na pewno po odinstalowaniu gry pozbyłeś się wszystkich pozostałości po niej? Poczytaj o usuwaniu plików z rejestru. Najlepiej jest też się zaopatrzyć w program typu CCleaner.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
|
![]()
Mam problem, opisany w tym poście :/
http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=569 |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Guest
|
![]()
Nie mogliśmy zweryfikować czy Twoja płyta jest ważną kopią gry the sims 3 Miejskie Życie akcesoria, Wcześniej ten problem nie pojawiał się i nie mam pojęcia jak go rozwiązać, próbowałam już crackować różnymi crackami ale nic nie skutkowało, nawet pokusiłam sie o aktualizację ale nadal nic. Błąd ten pokazuje się zaraz do wejścia do menu, następnie gra sie wyłącza. PROSZE O POMOC
|
![]() |
![]() |
#160 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |