![]() |
#3521 |
Reputacja: 10
|
![]()
to tak samo jak ja, wolę poczekać za pełną wersją gry i od razu nacieszyc sie zwierzakami podczas normanego grania, cierpliwosc popłaca
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3522 |
|
![]()
Ja też tego nie zainstaluję, bo tak stworzę se kogoś i potem chcę tym kimś grać a nie mogę. Więc jednak trochę poczekam na premierę. Do tego jak będzie demo to wszyscy będa zarzucać screenami jak oni zrobili. I wtedy popatrzę jak to wygląda.
![]() |
#3523 |
|
![]()
Właśnie..Ciekawe, czy przez to demo będzie zywiej w tym temacie czy może spokojniej...Ja tego demo RACZEJ nie pobiorę...Wolę poczekać.No, chyba, że te screeny jeszcze bardziej mnie nastawią na cel - pal ! - Zwierzaki
![]() I że nie będę umiała wytrzymać.Ciekawe, będzie można dodać rodzinę stworzoną w DEMO do gry...
![]() |
#3524 |
|
![]()
Raczej tak. Gdy kiedyś było osobne Narzędzie Tworzenia Sima (Warsztat) do dwójki, to można było. Poza tym, to do trójki chyba też powstało takie osobne narzędzie. Nie wiem tylko, czy dało się potem zapisać Sima, ale raczej tak.
A tak na marginesie, to ja mam na jednym komputerze dwa systemy operacyjne. Simsy mam zainstalowane na Windowsie 7, a DEMO Zwierzaków postaram się zainstalować na Windowsie XP. Przy okazji sprawdzę, czy potrzebne są jakieś Simsy do działania DEMA. Najwyżej zainstaluję na WinXP samą podstawkę, tylko ją w pełni zaktualizuję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3525 |
|
![]()
a ja jak juz kupie zwierzaki to wyproboje ich interakcje na komputerze, dziala jak xbox no i kazdy dodatek z the sims3 dziala na dotyk wiec swietna zabawa bedzie np z koniem lub psem jesli by tez dzialalo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3526 |
|
![]()
Nowe zdjęcia:
![]() ![]()
![]() |
#3527 |
|
![]()
świetne te koty, najlepszy jest ten na 1 zdjeciu takiego miedzy innymi chyba sobie stworze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3528 |
|
![]()
Boże, ten drugi kot wygląda okropnie! Pierwwszy nawet, nawet, ale tego drugiego NIKT w mieście u mnie nie będzie miał... Jak EA może takie cos tworzyć! O.o
![]() |
#3529 | |
|
![]()
anka91, a Ty masz komputer i konsolę? No bo piszesz:
Cytat:
http://allegro.pl/the-sims-3-zwierza...806431323.html Myślę, że na Allegro taniej już nie będzie. Jak mam jechać ileś kilometrów od domu, do sklepu nieco tańszego, to już wolę zapłacić te 10 zł. za wysyłkę. Wygodniej jest ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3530 |
Guest
|
![]()
Jakby co to te dwa screeny są z wersji na konsole -!-
![]() Ja osobiście sciągnę demo i raczej nie popsuje mi to radości z odkrywania gry |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|