![]() |
#892 |
Reputacja: 10
|
![]()
Posiadanie fana to przereklamowane doświadczenie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
|
![]() Rodzina Newton Poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik A więc ostatnio było jak najstarszy syn Shine i Eltona - Kris, przyjechał do domu ze szkoły prywatnej i chciał znaleźć sobie dziewczynę ![]() A więc w nowej szkole w Bridgepoint poznał Christin Sotelo ![]() ![]() ![]() ![]() Mała Amanda jak przystało na małe dziecko jadła, robiła pod siebie (przynajmniej dopóki jej nie nauczyli korzystać z nocnika) i bawiła się całymi dniami ![]() ![]() ![]() Shine miała wsparcie u rodziców. Kai i Nadia pomagali jej jak mogli. Wiedzieli, że praca lekarza i bycie matką dla trójki dzieci nie jest dla niej łatwe. Kai przytula córkę (Shine). ![]() Nadia uczy chodzić Amandę gdy Shine jest w pracy. ![]() A Kris poprosił Christin aby była jego dziewczyną ![]() ![]() ![]() Babcia Nadia z Amandą na spacerze... Czekając na powrót Shine i Eltona... Dzieci bardzo odczuwały brak rodziców... ![]() Nadia zabrała Amandę do wujka i cioci (Dylana i Krissy). Na zdjęciu mała Amanda, Nadia, Dylan (syn Nadii i Kai'a oraz brat Shine), Krissy (żona Dylana) oraz Lynda (najstarsza córka Dylana i Krissy). ![]() Babcia znajdywała czas nie tylko dla dzieci Shine ale też dla dzieci Dylana. Tutaj z Lyndą. ![]() A tu z Katheriną ![]() ![]() Jak już wspominałam Kris się zakochał ![]() ![]() ![]() ![]() Tak tak to drink bezalkoholowy... chyba... ![]() Shine była wyczerpana... Pewnego wieczoru po przyjściu z pracy zemdlała po środku kuchni... Praca lekarza i świadomość że nie widzi jak jej dzieci dorastają przerosła ją fizycznie i psychicznie. Elton zawiózł Shine do szpitala. Tam pozostała 2 dni na obserwacji po czym kazali wziąć jej urlop i wypocząć w domu. ![]() i to na razie tyle z mojej nudnej rodzinki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
|
![]()
Heh, ja już nawet zapomniałam, że w grze są wózki. Wkurza mnie, że lada nierówność terenu i Simy biorą dzieci na ręce. Jakie to "realistyczne". Tak się cieszyłam na wiadomość o wózkach, a tu wtopa jak zawsze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#895 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
|
![]()
@Justyna0307 nareszcie Newtoni! :*
Jak zobaczyłem ostatnie zdjęcie, z Shine, to się przestraszyłem. Serio! ![]() Ale potem przeczytałem i... spoko. ![]()
![]() |
#897 |
|
![]()
Sorry za post pod postem.
Znowu ja... Część 1,część 2 i część 3. Losy rodziny Clacton - cz. 4 No więc Michael miał urodziny(Tutaj duużo jego zdjęć.). ^^ ![]() A do Alex zadzwonił kolega ze studiów(byli parą ![]() ![]() ![]() Chłopak nazywa się Jack(lub Jake ![]() ![]() ![]() Nie mogło to się inaczej zakończyć... XD ![]() Tymczasem Michael rósł. Kolejne urodzinki. ![]() ![]() No nawet ładny... Jak na stworzonego przez grę. XD ![]() Tutaj z mamą gra w grę wideo(pozmieniałem ubrania, fryzurę). ![]() ![]() Podczas gdy w jego pokoju pracuję firma 'Kacpersky'. ![]() Można się śmiać. ![]() ![]() Rick zostawił w spadku kasę, więc kupili sobie samochód. Pikny nie? XD ![]() cdn...
![]() |
#898 |
|
![]()
super
![]() ![]() Czemu tu taka cisza tak w ogóle?? na zwierzaki czekacie ? ![]() Rodzina Newton Poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Shine doszła do siebie po ostatnim omdleniu i obiecała dbać o siebie. Tymczasem mały Lucas bawił się w rycerza ![]() Panie i panowie Lucas Newton szlachetny rycerz ![]() ![]() ![]() Mężczyźni kupili sobie zjeżdżalnie ![]() ![]() ![]() Kris miał studniówkę ![]() ![]() Zdjęcie ![]() ![]() ![]() Kai odwiedził syna Dylana ![]() ![]() ![]() Babcia Nadia z Amandą ![]() ![]() ![]() ![]() Dziadkowie i mama ![]() ![]() ![]() Pączuś Amanda jako dziecko ![]() ![]() Lucas miał urodziny niedługo po Amandzie ![]() -Co by tu... Może... a nie to już mam... A co mi tam... chcę być przystojny ![]() ![]() Lucas jako nastolatek ![]() ![]() ![]() Kris był już w ostatniej klasie gdy Lucas był w pierwszej lecz obaj odrabiali zawsze razem lekcje ![]() ![]() ![]() Kris nie zaniedbywał Christin i spotykali się gdy tylko była wolna chwila ![]() ![]() Patrzenie w gwiazdy ![]() -ładne dziś gwiazdy kochanie ![]() -ty mnie na gwiazdy nie wyrywaj ![]() ![]() ![]() Kris postanowił zabrać brata do klubu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Shine czytała do snu Amandzie ![]() ![]() ![]() Kris i Lucas byli baardzo zżyci ![]() ![]() Biedna babcia Nadia musiała uczyć Krisa jazdy ![]() ![]() Przedstawiam wam księżniczkę Amandę ![]() ![]() ![]() Lucas musi odstawić bąbelki ![]() ![]() Amanda to chyba ma najlżej z nich wszystkich ![]() ![]() ![]() Shine zrobiła się odrobinę zazdrosna jak zobaczyła kto odwozi burmistrza Eltona do pracy ![]() ![]() na razie tyle ![]() ![]() Streszczam się tu i daje fotki, bo już mi 3 osoba z rodu zmarła, a tu daleko w tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
|
![]()
No to może ktoś skomentuje moją "średniowieczną familię"?
![]() ![]() http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61596 Wasze zdjęcia są super, pozazdrościć. Ja czekam ze wstawianiem, aż mi się uzbiera ok. 15 fotek. Dopiero wtedy wstawiam. Ja może już wspominałam, ale nie cierpię budowania i urządzania domów, dlatego jak już coś zbuduję, to zapisuję do biblioteki. W tej chwili rodzina, którą gram, mieszka w pierwszym domu, jaki w ogóle w Simsach 3 zbudowałam. Tak po kolei je modernizuję, przy niemal każdym dodatku czy akcesoriach. Zastanawiam się, czy po nadejściu ery zwierzaków, zmieszczą mi się akcesoria dla koni na podwórku... Ale raczej nie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#900 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() uuuu jeszcze się skusze na kupienie średniowiecza przez ciebie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|