|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
super
![]() ![]() Czemu tu taka cisza tak w ogóle?? na zwierzaki czekacie ? ![]() Rodzina Newton Poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Shine doszła do siebie po ostatnim omdleniu i obiecała dbać o siebie. Tymczasem mały Lucas bawił się w rycerza ![]() Panie i panowie Lucas Newton szlachetny rycerz ![]() ![]() ![]() Mężczyźni kupili sobie zjeżdżalnie ![]() ![]() ![]() Kris miał studniówkę ![]() ![]() Zdjęcie ![]() ![]() ![]() Kai odwiedził syna Dylana ![]() ![]() ![]() Babcia Nadia z Amandą ![]() ![]() ![]() ![]() Dziadkowie i mama ![]() ![]() ![]() Pączuś Amanda jako dziecko ![]() ![]() Lucas miał urodziny niedługo po Amandzie ![]() -Co by tu... Może... a nie to już mam... A co mi tam... chcę być przystojny ![]() ![]() Lucas jako nastolatek ![]() ![]() ![]() Kris był już w ostatniej klasie gdy Lucas był w pierwszej lecz obaj odrabiali zawsze razem lekcje ![]() ![]() ![]() Kris nie zaniedbywał Christin i spotykali się gdy tylko była wolna chwila ![]() ![]() Patrzenie w gwiazdy ![]() -ładne dziś gwiazdy kochanie ![]() -ty mnie na gwiazdy nie wyrywaj ![]() ![]() ![]() Kris postanowił zabrać brata do klubu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Shine czytała do snu Amandzie ![]() ![]() ![]() Kris i Lucas byli baardzo zżyci ![]() ![]() Biedna babcia Nadia musiała uczyć Krisa jazdy ![]() ![]() Przedstawiam wam księżniczkę Amandę ![]() ![]() ![]() Lucas musi odstawić bąbelki ![]() ![]() Amanda to chyba ma najlżej z nich wszystkich ![]() ![]() ![]() Shine zrobiła się odrobinę zazdrosna jak zobaczyła kto odwozi burmistrza Eltona do pracy ![]() ![]() na razie tyle ![]() ![]() Streszczam się tu i daje fotki, bo już mi 3 osoba z rodu zmarła, a tu daleko w tyle ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|